کد خبر: 1465014
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۳
استاد دانشگاه اسلامی پاکستان:

بیشتر کتب مذهبی معتبر به زبان فارسی نوشته شده است

گروه بین‌الملل: مظفرعلی کشمیری، استاد دانشگاه اسلامی در مراسم افتتاحیه دوره جدید آموزش قرآن و زبان و ادبیات فارسی در خانه فرهنگ ایران در راولپندی گفت: بیشتر کتب مذهبی معتبر به زبان فارسی نوشته شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اداره کل روابط عمومی واطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مراسم افتتاحیه دوره جدید آموزش قرآن، خطاطی، زبان و ادبیات فارسی با حضور محمد اکبری، وابسته فرهنگی کشورمان در راولپندی و همچنین برخی دانشجویان و اساتید زبان فارسی در خانه فرهنگ ایران سوم آبان‌ماه در راولپندی برگزارشد.
 
 در ابتدای این مراسم، وابسته فرهنگی کشورمان به گسترش زبان و ادبیات فارسی، وحدت و یکپارچگی جهان اسلام، شناسایی و معرفی میراث مشترک فرهنگی ایران و پاکستان و همچنین توسعه روابط متقابل فرهنگی بین نهادهای فرهنگی دو کشور اشاره کرد و گفت: این اهداف باعث می‌شوند که دانشجویان و به‌خصوص فارسی‌آموزان از این فرصت‌ها استفاده کرده و ضمن بهره‌مندی از این فرصت‌ها برای تقویت دانش خود، در خدمت‌رسانی به این اهداف نیز موثر واقع شوند.
 
مظفرعلی کشمیری، استاد دانشگاه اسلامی و استاد زبان و ادبیات فارسی خانه فرهنگ ایران در راولپندی با اشاره به این که زبان فارسی میراث فرهنگی ایران و پاکستان است، گفت: زبان و ادبیات فارسی فرهنگ مشترک بین دو کشور است و بیشتر کتب مذهبی معتبر اهل تسنن و تشیع به زبان فارسی نوشته شده‌اند و حتی کتبی مانند صحیح بخاری، صحیح مسلم، سنن نسائی و امثالهم وهمچنین صحاح سته که در زبان عربی نوشته شده‌اند، مولفان‌شان از جمله امام غزالی، امام نسائی و دیگران ایرانی و فارس زبان بوده‌اند.
 
وی همچنین با اشاره به میراث شعری و ادبی که توسط غالب واقبال به ما رسیده است، تاکید کرد: بیشتر این اشعار به زبان فارسی سروده شده‌اند که برای فهمیدن  دقیق و مسائل عمیق و فکری آن، تقویت زبان فارسی ناگزیراست.
 
قاری ابرار حسین قمی، استاد برجسته قرآن،  قرآن کریم و تعلیمات آن را برای مسلمانان وهمچنین بشریت، مرکز وحدت دانست و گفت: قرآن، مسلمانان عالم را در سوره مزمل برای تلاوت قرآن با تحقیق، تدبر و تجوید خواندن فرا خوانده و هچنین در آیات مختلف به وحدت توصیه کرده است.
 

captcha