کد خبر: 1470563
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۱
با سخنرانی حجت‌الاسلام تویسرکانی؛

سومین سالگرد شهادت سردار شهید «درویشوند» در گیلان برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: سومین سالگرد شهادت سردار شهید «درویشوند»، فرمانده سپاه رودبار و یادواره شهدای شهر لوشان امروز، 15 آبان در گیلان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، عصر امروز، 15 آبان مراسم سومین سالگرد شهادت سردار شهید «درویشوند» فرمانده سپاه رودبار و یادواره شهدای شهر لوشان در مسجد جامع شهر لوشان برگزار می‌شود.

سخنران این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی، نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین و مداح مراسم حاج محسن طاهری خواهند بود.

به گزارش ایکنا،  این شهید دلاور به عنوان بسیجی پیرو خط امام(ره) 13ماه از عمر خود را در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل گذراند و با متجاوزان بعثی به مبارزه پرداخت.

وی در سال 1360 به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آمد تا در حفظ ارزش‌های نظام اسلامی وظیفه خود را به این ملت بزرگوار و شهید پرور ادا کند.

شهید درویشوند در دوران پاسداری خود به عنوان رئیس گزینش سپاه، مسئول نیروی انسانی، مسئول بازرسی و جانشین فرماندهی سپاه ناحیه رودبار توانست خدمات ارزشمند و ارزنده‌ای را برای اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران به انجام برساند.

این شهید بزرگوار در سال 1387 فرماندهی سپاه پاسداران شهرستان رودبار را با افتخار پذیرفت و بدون ادعا به خدمت خود ادامه داد تا زمانی که زمینه برای وصال حضرت دوست با قامت شهادت در مهر ماه سال 1390 به عنوان مسئول کاروان راهیان نور به کربلای ایران برایشان فراهم شد.

شهید درویشوند در  هفدهم آبان‌ماه 90 در آخرین روز سفر زیارتی خود در سرزمین حسینی ندای حق را با لباس شهادت لبیک گفت و در مسیر برگشت از سامرا در حادثه تروریستی دشمنان کوردل نظام مقدس اسلامی غریبانه و عاشقانه همراه با همسفران خود شهید سید محمدعلی فلاح عباسی و شهیده زهرا دقیقی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

captcha