کد خبر: 1471350
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۵
مدیرکل اوقاف کرمان:

برگزاری مسابقات قرآن در قوه قضائیه باید با جهت‌دهی و هدف‌گذاری همراه باشد

گروه فعالیت‌های قرآنی: برگزاری مسابقات قرآن کریم در قوه قضائیه باید با جهت‌دهی و هدف‌گذاری همراه باشد و انس با قرآن کریم در موفقیت و اثرگذاری هرچه بیشتر این دستگاه الزامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام محمد قاسمی‌زاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان امروز، 18 آبان در مراسم اختتامیه مسابقات قرآنی منطقه چهار کشوری ویژه کارکنان قوه قضائیه گفت: موضوع پرداختن به قرآن کریم آنچنان که شایسته نظام و دین است، مورد توجه قرار نگرفته است.
وی افزود: اگرچه پس از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش‌ها و فعالیت‌های بسیاری انجام شد، اما برای رسیدن به جایگاهی که در شأن جمهوری اسلامی ایران باشد، هنوز فاصله زیادی داریم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان بیان کرد: یکی از موضوعات مهم در قرآن کریم توجه و استمرار ذکر خداوند است، آیت‌الله بهجت(ره) درمورد عدم استجابت دعا به قرآن کریم استناد می‌کنند که خداوند فرموده، شما به عهد خود وفا کنید، من هم وفای به عهد می‌کنم.
وی رشد فکر و اندیشه، اخلاق پروری و فرهنگسازی را سه معیار مهم در حکومت امیرالمؤمنان(ع) عنوان کرد و گفت: دوران حکومت ایشان دوره‌ای بود که با وقفه‌ای‌ پس از حکومت رسول خدا(ص) مشکلاتی عاید اندیشه افراد مسلمان شده بود.
حجت‌الاسلام قاسمی‌زاده بیان کرد: معرفی اخلاق و پرورش آن در بدنه جامعه یکی از ضروریات فعلی نظام اسلامی است و از طرفی فکر و اندیشه باید در جامعه رشد پیدا کند.
وی افزود: در بحث چگونگی رشد اندیشه و فرهنگ‌سازی در جامعه به آیه 2 سوره بقره «ذَلِکَ الْکِتَابُ لاَ رَیْبَ فِیهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِینَ؛ این است کتابى که در [حقانیت] آن هیچ تردیدى نیست [و] مایه هدایت تقواپیشگان است» می‌‌رسیم که توشه استفاده از ظرفیت عظیم کتاب خدا تقوای جانانه است و گرنه همه می‌‌توانند از این دریای عظیم بهره بگیرند.
مدیرکل اوقاف کرمان اظهار کرد: باید قرآن کریم را به متن و میدان جامعه بیاوریم و از فضای قرآنی مردم را به فیض برسانیم، همانطور که ابتدای انقلاب در هر محله‌ای حداقل یک محفل قرآنی برپا بود.
وی بیان کرد: سیمای اول نظام طبیعت ذکرالله است و پس از آن انبیای الهی برای آنکه ذکر واقعی در رفتارشان متبلور باشد و قرآن کریم به عنوان کتاب تعلیم و تربیت نما و ترسیم خداوند برای هدایت انسان‌ها است.
حجت‌الاسلام قاسمی‌زاده با اشاره به حدیث امام صادق(ع) مبنی بر اینکه هر فرد مسلمان روزانه حداقل 50 آیه از قرآن کریم را تلاوت کند، گفت: هر کس به اندازه توان و عقل می‌تواند خود را از این دریای بیکران رحمت الهی سیراب کند.
وی تصریح کرد: برپا داشتن نماز، تلاوت قرآن کریم، ذکر و اندیشه و تفکر لازمه هر حکومتی است که می‌خواهد ملت و حیات موفق داشته باشد.
حجت‌الاسلام قاسمی‌زاده اظهار کرد: انسان باید به این مرحله برسد که نظام طبیعت صحنه ذکر الله است، البته ذکری که بتواند دل را با خود همراه کند و گرنه یک ساعت تفکر نزد خداوند محبوب‌تر از یک سال عبادت است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقات قرآن کریم در قوه قضائیه باید با جهت‌دهی و هدف‌گذاری همراه باشد، زیرا قوه قضائیه انسان‌ها و وظیفه مهمی در جامعه دارد و انس با قرآن کریم در موفقیت و اثرگذاری هرچه بیشتر این دستگاه الزامی است.

captcha