کد خبر: 1471615
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۱
فعال رسانه‌ای فلسطین در نمایشگاه مطبوعات:

بی‌طرفی رسانه‌ها در قبال کشتار مظلومان فلسطین، ظلم است

گروه بین‌الملل: در جریان جنگ ۵۱ روزه غزه بسیاری از رسانه‌های کشورهای عربی و اسلامی و نیز رسانه‌های غربی ادعای بی‌طرفی کردند، اما هنگامیکه مسئله ریخته‌شدن خون انسان‌های بی‌گناه توسط دشمن غاصب مطرح است، بی‌طرفی ظلمی آشکار است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد ابونصیره، نماینده تلویزیون فلسطین الیوم در تهران، با بیان این مطلب در معرفی شبکه «فلسطین الیوم» عصر دیروز، 18 آبان در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها گفت: به قول شهید مطهری، اگر بشنویم مسلمانی ندا کرد و به او اعتنا نکردیم، مسلمان نیستیم. حاکمان عربی که حتی مردم خود را سرکوب می‌کنند، آمادگی آن را ندارند که در کنار فلسطین قرار گیرند و نتانیاهو نیز از هم‌پیمانان منطقه‌ای خود حرف می‌زند که مشخص است کدام کشورها را می‌گوید.
ابونصیره افزود: برخی رسانه‌های عربی و نیز رسانه‌های غربی در جریان جنگ غزه ادعای بی‌طرفی می‌کردند اما آیا بی‌طرفی در قبال مسلمانان مظلومی که خونشان در سرزمین خودشان توسط غاصبان سرزمینشان ریخته می‌شود، قابل توجیه است؟
وی گفت: بعضی رسانه‌ها نیز خود در جنایات اسرائیل دخیل بودند و همسو با این رژیم سعی می‌کردند تا اسرائیل را قربانی و محق برای حمله به غزه معرفی کنند. به عنوان مثال خبرنگار یک خبرگزاری فرانسوی سعی می‌کرد بگوید که موشک‌‌ها از کنار مدارس و از کنار خانه‌ها پرتاب می‌شوند تا هدف قرار دادن شهروندان بی‌گناه توسط صهیونیست‌ها توجیه شود.
این فعال رسانه‌ای گفت: خبرنگار عرب‌زبان شبکه MBC به نام «ایمن محی‌الدین» که با تهیه گزارشی از شهادت کودکان فلسطینی، با آلام فلسطین همدردی کرد، نیز بلافاصله اخراج شد.
وی افزود: همه این جهت‌گیری‌های ناعادلانه، فلسطینی‌ها را برآن داشت که سخنگوهایی برای خود داشته باشند. به همین دلیل برخی رسانه‌های فلسطینی تأسیس شدند.
ابونصیره توضیح داد: در ابتدا فلسطین یک تلویزیون دولتی داشت که با دشمن صهیونیستی توافق‌نامه داشتند و سخنگوی فلسطین نبودند. سپس جنبش‌ها و مبارزان فلسطینی به این نتیجه رسیدند که باید تریبونی داشته باشند که حقایق را منعکس کند و به همین دلیل شبکه «الاقصی» به وجود آمد که همچنان هم به فعالیت در انعکاس مقاومت ادامه می‌دهد.
وی افزود: شبکه فلسطین الیوم نیز یکی دیگر از این رسانه‌هاست که به انتقال اخبار مقاومت و وضعیت فلسطین می‌پردازد. بیشتر اخبار مربوط به فلسطین است و ما معتقدیم که بی‌طرف ماندن در قضیه ریخته شدن خون‌های فلسطینیان یک خیانت است.
ابونصیره گفت: فلسطین الیوم یک هدف اصلی دارد و آن مقابله با شایعاتی است که در مورد فلسطین مطرح می‌شود. از جمله این شایعات رسانه‌ای که بسیاری از مردم هم آن را باور کرده‌اند، این است که فلسطینی‌ها سرزمین خود را فروختند. اما آیا سندی در این باره ذکر شده؟ کتابی وجود دارد؟ این‌ها دروغ‌هایی است که از سوی برخی رسانه‌های حرفه‌ای گفته می‌شود تا افکار عمومی را علیه فلسطین مشوش کنند.
وی ادامه داد: فلسطین الیوم مستنداتی تهیه می‌کند که این شایعات را تکذیب کند و به آن‌ها پایان دهد. اگر مردم فلسطین زمین خود را فروختند چرا الان جانشان را برای سرزمینشان می‌دهند؟ همه فلسطینی‌های دیگری هم که در سایر کشورها زندگی می‌کنند، پایبند به سرزمین خود هستند. صهیونیست‌‌ها با ابزارهای مختلفی که در اختیار دارند، این شایعات دروغ را منتشر می‌کنند.
محمد ابونصیره همچنین عنوان کرد: رسانه‌های حامی اسرائیل مسائل سیاسی را بزرگنمایی می‌کنند و سعی می‌‌نمایند همه چیز را فرقه‌ای و مذهبی نشان دهند. مثلاً اینکه گفته می‌شود، میدانی به نام قاتل امام علی در غزه وجود دارد، کذب محض است. ما اسامی علی، حسن و حسین را بر خیابان‌ها و میادین خود داریم اما چنین چیزی نداریم.
وی تأکید کرد: همچنین گفته می‌شود که در جریان یکی از جنگ‌ها، مردم فلسطین، اهدای خون ایران را قبول نکردند، این نیز دروغ دیگری است که برای ایجاد شکاف میان دو ملت دوست و برادر ساخته شده و از سوی رسانه‌ها منتشر می‌شوند.

captcha