محمد رمضانیفرد، نماینده دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی در بیستونهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در رشته قرائت ترتیل، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه در مرحله کشوری مسابقات قرآن دانشگاه علمی کاربردی در رشته ترتیل رتبه اول را به دست آورده است، گفت: بالاترین رتبهای که کسب کردهام همین رتبه بوده است، البته سالهای نوجوانی در مسابقات قرآن زیر 16 سال، رتبههای کشوری زیادی را کسب کردهام.
وی در ادامه در مورد این دوره از مسابقات قرآن دانشجویان افزود: در این دوره از مسابقات به نسبت سالهای گذشته شاهد ارتقاء زیادی هستیم اما برای خودم نمیتوانم رتبهای را پیشبینی کنم؛ چرا که رقابتها به حد زیادی فشرده و نزدیک است و نمیتوان پیشبینی کرد.
این شرکتکننده رشته قرائت ترتیل تصریح کرد: سه سال قبل در مسابقات ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور حضور داشتم و متأسفانه نتوانستم رتبهای را کسب کنم، اما امیدوارم در این دوره بتوانم رتبهای مناسب را به دست بیاورم.
رمضانیفرد همچنین در مورد نقاط ضعف و قوت این دوره از مسابقات اظهار کرد: شاید بتوان برترین نقطه قوت این دوره از مسابقات را برنامهریزی دقیق و مناسب قبل از مسابقات دانست، در این دوره از مسابقات، اطلاعرسانی و ارتباطاتی که با متسابقان برقرار میشد، بسیار خوب و منظم بود و در کمتر دورهای شاهد این ارتباط گیری قوی بودیم.
وی با بیان اینکه این برنامهریزی از سردرگمی که در ادوار گذشته متسابقان نسبت به برنامههایی که در جشنوارهها در جریان بود، کاسته است، گفت: پایگاه اطلاعرسانی که در نظر گرفته شده است اطلاعات مناسبی را به متسابقان میدهد و شرکتکنندگان از روزها قبل از حضور در مسابقات از محل مسابقات، محل اسکان و سایر برنامهها اطلاع داشتند.
نماینده دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی در رشته ترتیل با تأکید مجدد بر اینکه از سردرگمی که سالهای گذشته متسابقان داشتند کاسته شده است، گفت: البته در سالهای گذشته نیز اطلاعرسانیها خوب بوده است اما اطلاعرسانیها به صورت مجازی نبود.
رمضانیفرد بیان کرد: در این دوره از مسابقات مسئولان برگزاری مسابقات بهترین استفاده را از فضای مجازی بردهاند و همین امر بر کیفیت مسابقات و کیفیت کل دوره بیست و نهم خواهد افزود.
وی در پاسخ به این سؤال که رشته قرائت ترتیل یک مرحلهای است یا مرحله نهایی نیز خواهد داشت، گفت: هنوز چیزی مشخص نشده است و اگر رقابتها نزدیک باشد ممکن است مرحله نهایی نیز برگزار شود.
این شرکتکننده در بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در پایان بیان کرد: امیدوارم با برگزاری چنین جشنوارههایی توجه به مسائل قرآنی دانشجویان بیشتر از قبل شود مشکل عمدهای که دانشجویان فعال قرآنی دارند این است که مزایای خوبی برای قرآنیان دانشجو در نظر گرفته نمیشود، حداقل من که در دانشگاه علمی ـ کاربردی رتبه اول قرائت ترتیل را دارم، مزایایی که در آییننامهها اعلام شده است، پایبند به آن نیستند.