کد خبر: 1473671
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۸

برگزاری دوره‌های آموزشی قرآن در ۸۵۰ هیئت مذهبی ایلام

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام از برگزاری دوره‌های آموزشی قرآن در ۸۵۰ هیئت مذهبی در ایام ماه محرم امسال در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی ایلام، حجت‌الاسلام محمد فتاحی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام با بیان اینکه امسال دوره‌های آموزشی قرآن در حاشیه محافل عزاداری حضرت اباعبدالله(ع) برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس تفاهم‌نامه‌ با هیئت‌های مذهبی و دارالقرآن‌ها این نشست‌های قرآنی در اماکن متبرکه و مساجد سطح استان تشکیل شد.

وی هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه را نشر آموزه‌های قرآنی و ترویج فرهنگ قرآن‌آموزی در جامعه از طریق هیئت‌های مذهبی عنوان کرد و گفت: برگزاری این دوره‌های آموزشی قرآن با مشارکت 850 هیئت مذهبی در ایام ماه محرم برگزار شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام افزود: همچنین، به مناسبت ماه محرم بیش از 500 مبلّغ از حوزه‌های علمیه قم و استان به شهرستان‌های مختلف اعزام شدند تا نسبت به اجرای برنامه‌های مرتبط با این ماه فعالیت کنند.

حجت‌الاسلام فتاحی برگزاری تجمع بزرگ عزاداران حسینی، همایش بزرگ شیرخوارگان حسینی و برگزاری محافل ویژه تاسوعا و عاشورای حسینی را از دیگر برنامه‌های این اداره‌کل در محرم امسال اعلام کرد.

captcha