کد خبر: 1474947
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۹

وقف یک قطعه زمین با نیت ساخت مسجد در آبدانان

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف ایلام از وقف ۶۵۰ متر مربع زمین با نیت ساخت مسجد با نام مبارک امام حسین(ع) در روستای سرپله شهرستان آبدانان خبر داد.

حجت‌الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، اظهار کرد: آقای عباس افشار، زمینی به گستره 650 متر مربع با نیت ساخت مسجد با نام مبارک امام حسین(ع) در روستای سرپله شهرستان آبدانان وقف کرد.
وی با اشاره به اینکه انگیزه این واقف نیک‌اندیش برای وقف این زمین وصیت پدر مرحوم ایشان آقای دوستعلی افشار بوده است، گفت: ارزش ریالی این زمین موقوفه بیش از 500 میلیون ریال برآورد شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام، افزود: آقای محمد افشار، فرزند دیگر این مرحوم زمینی به مساحت 217 مترمربع در جوار زمین موقوفه مذکور به جهت توسعه مسجد و ساخت مغازه که از محل درآمد آن برای امورات مسجد هزینه شود، وقف کرده است.
حجت‌الاسلام کاروند گفت: خوشبختانه مردم این استان به خوبی با فرهنگ وقف و این سنت حسنه الهی آشنا شده و می‌دانند که وقف اموال خود در این دنیا ره توشه آخرت آنان خواهد بود.
حجت‌الاسلام کاروند در پایان اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 16 مورد وقف در استان به ثبت رسیده که بیشتر آنان وقف زمین برای ساخت حسینیه و مسجد بوده است.

گلال زیری
|
-
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۷
0
0
خدا روح حاج دوستعلی رو شاد کنه برای شادی روح این خیر بزرگوار صلوات بفرستین
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مرد لر
|
-
|
۰۰:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۶
0
0
سلام برارو خانواده ی افشار با اینکه خیلی وضع مالیشون خوب نیست ولی واقعا جزء بزرگترین خیرین استان ایلام هستند که خداییش میطلبه از طرف مسوولین خانواده ی مرحوم حاج دوستعلی اشار رو مورد تقدیر و ستایش قرار بدن .خدا پدرتونو بیامرزه خانواده ی افشار
آبدانان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۳
0
0
خدا خیرتون بده دمتون گرم
captcha