کد خبر: 1476107
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۲

ارسال ۷۰۰ اثر به بخش بین‌الملل جشنواره فیلم عمار

گروه هنر: مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: تاکنون در بخش بین‌الملل ۷۰۰ اثر و در بخش داخلی حدود ۵۰۰ اثر با موضوعات مختلف به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حامد بامروت‌نژاد، مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره مردمی فیلم عمار روز گذشته، 1 آذر در نشست با اکران‌کنندگان فیلم عمار در رفسنجان گفت: پنجمین دوره جشنواره فیلم عمار دی‌ماه سال‌ جاری برگزار می‌شود.
وی تصریح کرد: از هفتم مهر‌ماه امسال فراخوان ارسال آثار به جشنواره انجام شده و تا پایان آذر‌ماه مهلت ارسال آثار ادامه دارد.
مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره مردمی فیلم عمار افزود: در این جشنواره فیلم «ما» با موضوعات محله ما، مسجد ما، شهید ما و همه سوژه‌هایی که در اطراف هستند و با دوربین یا تلفن همراه گرفته شده‌اند از بخش‌های این جشنواره است که تا دهم آذر‌ماه علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
وی بیان کرد: 9 تا 19 دی‌ماه جشنواره مرکزی برگزار می‌شود و در سراسر کشور از اول تا آخر بهمن‌ماه امسال اکران انجام می‌شود.
بامروت‌نژاد اظهار کرد: سال‌ جاری در حوزه فیلم به لحاظ کمیت و کیفیت آثار به مراتب بهتر از سال گذشته خواهد بود.
وی با بیان اینکه سال گذشته 2 هزار و 200 اثر به دبیرخانه ارسال شد، بیان کرد: امسال در بخش بین‌الملل تاکنون 700 اثر و در بخش داخلی حدود 500 اثر با موضوعات مختلف ارسال شده و هنوز یک ماه از فرصت ارسال آثار، باقی‌ مانده است.

captcha