کد خبر: 1476199
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۰
به میزبانی دانشگاه الزهرا(س)؛

دومین جشنواره فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پاک پایان یافت

گروه دانشگاه: اختتامیه جشنواره و نمایشگاه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پاک به میزبانی دانشگاه الزهراء(س) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اختتامیه دومین جشنواره و نمایشگاه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پاک به میزبانی دانشگاه الزهراء(س) در روز شنبه، اول آذر از ساعت 14:30 تا 17 در سالن آمفی تئاتر دکتر تورانی برگزار شد. این جشنواره به‌همت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ستاد مبارزه با مواد مخدر از مهر 92 آغاز به‌کار کرده بود.

دبیرخانه بیش از 600 اثر از دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، غیرانتفاعی، آزاد، جامع علمی ـ کاربردی و پیام نور استان‎های تهران، اصفهان، قم، مرکزی و البرز را دریافت کرد. از میان این آثار حدود 200 اثر در 13 حوزه، شامل نقاشی، پوستر، انیمیشن، کاریکاتور، نمایشنامه، فیلمنامه، داستان، شعر، طنز، نشریه، عکس، وبلاگ و خطاطی مورد داوری قرار گرفت که در نهایت 26 اثر برگزیده انتخاب شد.

در این مراسم پس از تلاوت قرآن کریم، سرود جمهوری اسلامی ایران اجرا شد. بعد از آن برنامه با اجرای کوروش سلیمانی شروع  شد. سپس امیرخانی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) به‌عنوان دبیر جشنواره در مورد روند برگزاری جشنواره سخنرانی مختصری ایراد کرد و پس از آن کلیپ روند برگزاری جشنواره پخش شد. در ادامه خزعلی، رئیس دانشگاه الزهرا(س) ضمن خوش آمدگویی به میهمانان و شرکت‌کنندگان در این جشنواره، اظهاراتی در مورد دانشگاه پاک ارائه کرد.

عارف وهاب‌زاده، مدیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، اطلاعاتی درباره وضعیت استفاده از مواد مخدر و مشکلاتی که اعتیاد به بار می‌آورد را در اختیار مخاطبان قرار داد. همچنین باهری، پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در مورد آشنایی بیشتر دانشجویان با مواد مخدر از نظر شکل ظاهری و اثرات آن بر مصرف‌کننده توضیحاتی بیان کرد.

حسن میرزایی، مدیرکل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ابتدا از همکاران اجرایی و برگزیدگان جشنواره تشکر و به این نکته اشاره کرد که خیلی در باب اعتیاد نباید سخن گفت گاهأ یک تابلوی نقاشی و یا یک عکس اثری غیر قابل توصیف بر بیننده می‌گذارد به همین دلیل به نظر می‌رسد که مختصر و مفید باید در این باب سخن گفت و بیشتر در قالب رفتاری نشان داد.

وی به این نکته که باید اعتیاد را به‌عنوان یک واقعیت و مسئله اجتماعی پذیرفت، نیز پرداخت و خواستار این شد که همگی دوستان در شعاع حداقلی اطراف خود به کسانی که دچار این معضل شدند کمک کنند تا سبب کاهش آسیب شویم. 

مدیر فرهنگی وزارت علوم حرکت و تلاش جهت ساختن دانشگاهی پاک را سرلوحه اقدامات فرهنگی دانشگاه‏‎ها بر شمرد. در پایان کاسه‌ساز، تهیه‌کننده سینما و مریم رنجبر، مدال‌آور در رشته تیراندازی با کمان مسابقات آسیایی و پرستو سهرابی، مدال‌آور در رشته وشوو مسابقات آسیایی در باب پیشگیری از اعتیاد و عدم مصرف مواد مخدر توصیه‌هایی ارائه کردند.

بنا بر این گزارش، این جشنواره با اهدای جوایز به داوران و 26 نفر از برگزیدگان خاتمه یافت. همچنین برپایی نمایشگاه آثار رسیده به جشنواره و برپایی نمایشگاه آشنایی با مواد مخدر توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا از برنامه‌های جنبی مراسم بود.

captcha