به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) و به نقل از روزنامه«المدينه» عربستان، با توجه به مصادف بودن فردا(25 بهمن) با روز ولنتاين(14 فوريه) برخی از علمای رياض با اشاره به اينكه برگزاری چنين مراسمی تقليد از فرهنگ غرب و ايجاد تشابه با كفار است نسبت به برگزاری چنين مراسمی به تقليد از غرب هشداردادند.
«عبدالله بن جبرين» مبلغ و عالم دينی عربستان نيز در اينباره گفت: برگزاری آداب و رسوم غربیها با لهو و لعب، غنا، تبرج، اختلاط مردان با زنان و فساد همراه است و درنهايت نمايش اين عيد غربی در كشوری اسلامی مقدمات فحشا را فراهم كرده و به فرهنگ غنی اسلام لطمه وارد میكند.
وی همچنين فروش هدايا و گل را مشروط بر آنكه فروشنده بداند خريدار به منظور برگزاری اين عيد اقدام كرده، جايز ندانسته است.
«خالد الشايع» مبلغ ديگر عربستانی با تاكيد بر ضرورت كسب اطلاع از پيشينيه تاريخی ولنتاين گفت: اين روز كه به نام عشقورزی نامگذاری شدهاست مربوط به يكی از عقايد دينی مسيحيان و يا روم باستان است كه برای هرچيز الهه خاصی داشتند.
اين مبلغ همچنين افزود: در حال حاضر با پيشرفت وسايل مختلف ارتباط جمعی و گسترش رسانههای گروهی، تبليغات غرب برای رواج فرهنگ خود دامنه وسيعتری پيداكرده بويژه آنكه غربیها در تلاش هستند تا شعار جهانیشدن را به عرصه ظهور برسانند.
وی همچنين برگزاری عيد ولنتاين نزد مسلمانان را نشان از ضعف فرهنگی و ناتوانی در درك تعاليم اخلاقی اسلام عنوان كرده و از جوانان خواست در انتخاب الگوهای فرهنگی، پاسداری از ارزشهای دين اسلام را از يادنبرند.
«محمد الحقيل» مبلغ ديگر عربستان با اشاره به نقش شبكه جهانی در توسعه فرهنگ غرب، نسبت به تبليغهای آداب و رسوم غربيان از اين طريق هشدارداده و منفعت طلبی بيگانگان در اين قضيه را، يادآورشد.
«جاسم المطوع» نيز از ديگر علمای دينی عربستان دراين خصوص گفت: دين اسلام با تكيه بر تقوی، اهميت بالغی به جوهر و ذات میدهد و اين درست نقطه مقابل فرهنگ غرب است كه ظاهر و شكل را بر باطن ترجيح داده و با استفاده از اين حربه و با رنگ و لعاب دادن به ظواهر، آدمی را از معنويات دور میكند.
وی افزود: لباس، لوازم آرايشی، زينت و دكوراسيون به تقليد از غرب امروزه حتی روابط انسانی را دچار اختلال كرده و فرهنگ غرب جز تجملگرايی و سرگرم كردن جوانان به مسائل پيش پا افتاده هدف ديگری را دنبال نمیكند.
المطوع با اشاره به اعياد بزرگ مسلمانان و كيفيت نامگذاری اين اعياد خاطرنشان كرد: برپايی اعياد مسلمانان ناشی از پيروزی، نشاط و شادمانی به خاطر انجام وظايف الهی است مانند؛ (عيد فطر)، ويا (عيد قربان) كه نشان از سربلندی انسان در مقابل آزمايشهای الهی است، حالآنكه عيد ولنتاين غربيان هيچ ماهيت ارزشی را دنبال نمیكند.