کد خبر: 2036
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۴
امام جمعه کرج:

تجلیل از خادمان ملت شکرگزاری از نعمات خداوند است

گروه اجتماعی: تجلیل از خادمان ملت، شکرگزاری از نعمات خداوند است و هر عملی که در راه رضای خدا باشد پذیرفته‌ و در کارنامه اعمال ثبت و ضبط می‌شود‌.


 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه البرز، حجت‌السلام و المسلمین حسینی همدانی، امام جمعه کرج که پیش از ظهر امروز سه شنبه، 7 آبان‌ماه در مراسم تجلیل از مسئولان سابق استان البرز و شهر کرج که در سالن اجتماعات نژافلاح این ‌شهرستان برگزار شد، گفت: این مراسم برای تشکر از کسانی‌که مدتی از عمر شریف خود را برای خدمت به مردمان خونگرم و شهید پرور استان البرز و شهر کرج سپری کرده‌اند منعقد شده است، و البته این عزیزان وظیفه وجدانی خود را انجام داده‌اند و اگر در مسیر خدمتگزاری به مردم کوتاهی کرده باشند باید پاسخگوی پروردگار عالم که ناظر همه امور است، باشند‌.



وی با تأکید بر اینکه تجلیل یک وظیفه نیست بلکه عملی از روی حسن نیت و به نشانه قدردانی و سپاسگزاری است، افزود: اگر عملی برای خدا باشد، نزد مردم هم پذیرفته می شود و اگر خالص نباشد، پذیرفته نیست و لذا باید درست عمل کرد و مصالح مردم و جامعه را در همه امور مد‌نظر قرار داد.



‌وی ادامه داد: مدیرانی که در گذشته و امروز مسئولیتی داشته و دارند باید بدانند ایام عمر می‌گذرد و آنچه می ماند، عمل صالح و نام نیک است و اعمال انسان نیز زمانی صالح می‌شود که در راه رضای پروردگار و از روی حسن نیت و صداقت باشد.



امام جمعه شهر کرج در پایان گفت: مدیرانی که بخشی از عمرشان را در راه خدمت به مردم صرف کرده‌اند، نیازمند تقدیر هستند و در اصل تقدیر از خادمان مردم، تقدیر از مقام پروردگار متعال است و مراسم امروز نیز در این راستا برگزار شده است.


captcha