به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، حجتالاسلام حسين عبدالمحمدی، مدير گروه تاريخ مجتمع آموزش عالی فقه، پنجشنبه، 31 فروردين ماه، در نشست علمی «نقد و بررسی ديدگاه مستشرقان درباره ازدواجهای پيامبر اعظم(ص)» كه به همت معاونت پژوهش و همكاری گروه تاريخ مجتمع آموزش عالی فقه در مسجد اين مجتمع برگزار شد، با اشاره به حملاتی كه عليه دين اسلام انجام میگيرد، بيان كرد: دشمنان اسلام در شبهاتی كه طرح میكنند اين دقت را دارند كه در جزئيات دين وارد نشوند و چهره اصول اسلام را در نظر مسلمانان وارونه جلوه دهند.
وی افزود: كاريكاتورها، مطالب وهنآور و ديگر توهينهايی كه عليه پيامبر اكرم(ص) صورت میگيرد، در راستای عملی شدن اين نقشههای مستشرقان و دشمنان اسلام است.
حجتالاسلام عبدالمحمدی، با اشاره به جنگها و ازدواجهای پيامبر(ص)، بيان كرد: كاريكاتورهای وهنانگيزی كه در كشور دانمارك به انتشار رسيد، ناظر به اين دو وجهه زندگی پيامبر(ص) و ديدگاه اشتباه غرب در اين دو مقوله بود.
مدير گروه تاريخ مجتمع با بيان اين كه كشيشهای مسيحی در زندگی خود ازدواج نمیكنند، عنوان كرد: بر اين اساس، زندگی پيامبر(ص) را نيز با نگرش خود از دين مورد توجه قرار میدهند و ازدواج و به خصوص تعدد ازدواج را نقطه ضعفی در زندگی پيامبر گرامی اسلام میشمارند.
عضو هيئت علمی جامعهالمصطفی(ص) با اظهار اين كه ديگر مردم غرب رغبتی برای ازدواج ندارند، عنوان كرد: به علت فرهنگ غيراخلاقی غرب، جايگاه ازدواج و حرمت بين زن و شوهر در اين جوامع به فراموشی سپرده شده است، به گونهای كه در كشورهايی كه خود را مهد تمدن مینامند، شاهد ظهور پديده مردان و زنان مجرد هستيم.
وی با ابراز اين كه شبهاتی كه عليه نبی مكرم اسلام(ص) انجام میشود، با قرآن، اسناد تاريخی و شخصيت پيامبر(ص) سازگار نيست، اضافه كرد: اگر كسی با ذهنيت قرن بيست و يك، قصد تحليل تاريخ قرنهای قبلی را داشته باشد، تحليل واقعگرايانهای نخواهد داشت.
حجتالاسلام عبدالمحمدی اظهار كرد: برای نمونه، گذشتگان فرزندان خود را برای تربيت صحيح و قدرتمندانه به كوهها و مناطق كويری میفرستادند، اما در زندگی كنونی، فرزندان به شهرها و محيطهای آموزشی فرستاده میشوند، پس انسان امروزی نمیتواند تحليل و درك مناسبی از اين كار انسانهای گذشته داشته باشد.
مدير گروه تاريخ مجتمع با اظهار اين كه در دوران پيامبر(ص)، تعدد زوجات، موضوعی هنجارگونه شمرده میشد، اذعان كرد: به جز عايشه، همه زنان پيامبر(ص) بيوه بودند، در حالی كه اگر قصد شهوت در بين بود، نبايد ازدواج با بيوهها انجام میگرفت.
وی تأكيد كرد: به اذعان دانشمندان و محققان مسيحی، پيامبر اكرم(ص) دارای شخصيتی منحصر به فرد و تأثرگذار در تاريخ بوده است، حال چگونه يك فرد تأثيرگذار دارای مقاصد دنيوی بوده است.
حجتالاسلام عبدالمحمدی با اظهار اين كه بسياری از ساعات شبانهروز پيامبر(ص) به عبادات اختصاص میيافت و در جنگها نيز سرپناه يارانش بود، ابراز كرد: چنين شخصی نمیتواند خود را مقيد به امور دنيوی و هوای نفس كند.
عضو هيئت علمی جامعهالمصطفی(ص) ابراز كرد: محققانی مانند ويل دورانت، در تحقيق خود اهداف مختلفی برای ازدواج متعدد پيامبر(ص) مانند سرپرستی از زنان و حمايت از آنها شمردند. اما در مقابل، به ناحق شاهد شبهات كوركورانه برخی از مستشرقان هستيم.
مدير گروه تاريخ مجتمع، با توجه به وظيفه خطير محققان حوزوی و شبهات موجود در اين موضوع، يادآور شد: بايد فلسفه ازدواجهای پيامبر(ص) را بيابيم و به درستی آنها را در بين مكتبهای متنوع جهان تبليغ كنيم تا شبهاتی كه در اين زمينه مطرح میشود، برطرف شود.