به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، حجتالاسلام جواد حاجیزاده، امام جمعه اهر روز گذشته، 20 فروردينماه در مراسم ستاد استقبال از شهدای گمنام گفت: شهدا نماد افتخار، سربلندی ملت ايران و نماد اقتدار هستند و بزرگترين خدمت به شهدا عمل به وصيت آنها در پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی و تبعيت از ولايت فقيه است.
وی گفت: امروز هر آنچه داريم به بركت خون شهدايی است كه به دعوت امام راحل(ره) لبيك گفته و مخلصانه جان خود را در جبهه ها تقديم نظام و انقلاب كردند و با عمل به فرامين ولايت و ايثار جان خود اوج انسانيت و بصيرت خود را به نمايش گذاشتند.
حجتالاسلام حاجیزاده گفت: شهدای ميهن اسلامی با اهدای خون خود پرچم ولايت را برافراشته و چراغ پرفروغ انقلاب اسلامی را روشن نگه داشتند كه و نبايد وصايا و آرمان های شهدا به فراموشی سپرده نشود.
امام جمعه اهر گفت: ما مديون شهدای دوران هشت سال دفاع مقدس هستيم و بايد با ادامه دادن راه شهدا و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت با توطئه های دشمنان نظام و انقلاب مقابله كنيم.
اين مقام مسئول در پایان گفت: گراميداشت نام و خاطره شهدا گامی در راستای ترويج و انتقال آرمانهای انقلاب اسلامی به نسل جوان و پاسداری از ارزشهای دفاع مقدس است.