کد خبر: 2521729
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۵

شناخت ظرفيت وجودی حضرت زهرا(س)، بيانگر رسيدن بشريت به رشد كامل است

گروه اجتماعی: مسئول فرهنگی نمايندگی مركز مديريت حوزه علميه خراسان جنوبی با اشاره به جايگاه بالای مقام علمی حضرت زهرا(س) در تاريخ اسلام گفت: شناخت ظرفيت وجودی حضرت زهرا(س)، بيانگر رسيدن بشريت به رشد كامل است‌.

حجت‌الاسلام و المسلمين سيدحميد موسوی‌اول، مسئول فرهنگی نمايندگی مركز مديريت حوزه علميه خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، با بيان اينكه حضرت زهرا(س) نه فقط برای شيعه و عالم اسلام بلکه برای همه عالم، يك افتخار است، حتی آن حضرت برای پدر بزرگوارش نيز مايه سربلندی و افتخار به‌شمار می‌رود، گفت: پيامبر اكرم(ص) به اين بانو خيلی افتخار می‌كردند و بارها می‌فرمودند كه خودم و پدر و مادرم به فدای تو.
وی با اشاره به اينكه حضرت زهرا(س) از نظر حسب و نسب دارای درجات رفيعی بوده است، تصريح كرد: ايشان پدری دارد مثل پيامبر اكرم(ص) كه خاتم‌الانبياء بود يعنی وجود مباركی كه خود خداوند متعال به او افتخار می‌كند و نظيرش در عالم به‌وجود نيامده و نمی‌آید.
مسئول فرهنگی نمايندگی مركز مديريت حوزه علميه خراسان جنوبی ادامه داد: حضرت صديقه طاهره مادری دارد مانند حضرت خديجه كه در مورد ايشان هم بايد بگوييم يك افتخار برای همه انسان‌ها و مخصوصاً برای تمامی بانوان است، درباره حضرت خديجه همين مقدار بس كه پيغمبر اكرم(ص) می‌فرمودند: پيروزی اسلام، مرهون خديجه است.
حجت‌الاسلام موسوی‌اول بيان كرد: همسر زهرا(س)، حضرت علی(ع) است كه پيامبر گرامی(ص) فرمودند؛ زهرا جان اگر علی نبود، كفوی برای تو در عالم وجود يافت نمی‌شد. و اگر تو نبودی كفوی برای علی در عالم نبود، اميرالمؤمنين(ع) شخصيتی است كه اسلام مرهون او می‌باشد.
وی با اشاره به اينكه حضرت فاطمه زهرا(س) از لحاظ فرزند نيز فرزندانی نظير امام حسن و امام حسين و حضرت زينب و ام كلثوم(س) را تحويل عالم بشريت داده‌اند، ادامه داد: اسلام مرهون مجاهدت‌ها و تلاش‌های فرزندان گرامی حضرت زهرا(س) است به‌گونه‌ای كه شهادت امام حسين(ع) اسلام را بيمه و مجاهدت حضرت زينب(س) شهادت آن حضرت را جهانگير كرد.
مسئول فرهنگی نمايندگی مركز مديريت حوزه علميه خراسان جنوبی ادامه داد: حضرت زينب(س) با آن شهامت مثال‌زدنی در مقابل دشمن گفت: «ما رأيت الا جميلا»، نظير چنين فرزندانی را در عالم كسی نداشته و ندارد، اما اولاد حضرت زهرا(س) منحصر به اين چهار بزرگوار نيست، بلكه دوازده امام از نسل حضرت زهرا(س) به‌وجود آمدند كه بارها پيغمبر اكرم به اين موضوع افتخار می‌كردند.
حجت‌الاسلام موسوی‌اول درباره شخصيت حضرت فاطمه(س) در خانه گفت: حضرت فاطمه(س) با آن همه فضيلت، همسری نيكو برای امير مؤمنان(ع) بود، تا جايی‌كه روايت شده هنگامی كه علی(ع) به فاطمه(س) می‌نگريست، غم و اندوهش زدوده می‌شد.
وی درباره مقام حضرت زهرا(س) و جايگاه علمی ايشان خاطرنشان كرد: فاطمه زهرا(س) در نزد شيعيان اگر چه امام نيست، اما مقام و منزلت او در نزد خداوند و ‌بين مسلمانان به‌ويژه شيعيان بسيار عظيم است.
مسئول فرهنگی نمايندگی مركز مديريت حوزه علميه خراسان جنوبی گفت: اگر بخواهيم مقام علمی فاطمه(س) را درك كنيم و به گوشه‌ای از آن پی ببريم، شايسته است به گفتار او در خطبه فدكيه بنگريم، چه آنجا كه استوارترين جملات را در توحيد ذات اقدس ربوبی بر زبان جاری می‌كند، يا آن هنگام كه معرفت و بينش خود را نسبت به رسول اكرم آشكار می‌سازد، چراكه شناخت ظرفيت وجودی حضرت زهرا‌(س) به‌راحتی قابل فهم نيست، تقرب به آن حضرت سبب رشد بشريت است.
وی با بيان اينكه حضرت زهرا‌(س) در عالم تكوين و در بين بشريت دارای جايگاه ويژه هستند، افزود: معصومين‌(ع) واسطه بين انسان و خدا هستند و تنها راه رسيدن به خدای متعال به‌واسطه آنها صورت می‌گيرد كه وسيله هستند و ارتباط با اينها می‌تواند انسان را به كمال برساند.
مسئول فرهنگی نمايندگی مركز مديريت حوزه علميه خراسان جنوبی اظهار كرد: شناخت ظرفيت وجودی حضرت صديقه طاهره‌(س) به‌راحتی قابل فهم نيست؛ بايد انسان هم از خدای متعال بخواهد كه فاطمه‌(س) را بشناسد و تقرب به ايشان پيدا كند و هم موانع معرفت را برطرف كند تا با سير در آثار وجود مقدس ايشان، به اين شخصيت مهم عالم هستی پی ببرد.
حجت‌الاسلام موسوی‌اول با بيان اينكه حضرت فاطمه‌(س) كوثر است يعنی همه خيرها كه هر موجودی به اندازه فهم خود آن را می‌فهمد، در او جمع شده است، اظهار كرد: تقرب به زهرای مرضيه‌(س) نه تنها به‌عنوان الگو، بلكه به‌عنوان تكيه‌گاه، هر مقداری هم كه انجام شود سبب رشد بشر است و اگر انسان خود را به اين حقيقت متصل كند نورانی خواهد شد.
وی با بيان اينكه حضرت زهرا‌(س)، ركن خانواده و همه ظرفيت‌های يك مادر كامل را به تصوير كشيده است، گفت: ارتباط با زهرای مرضيه‌(س) و اعتماد و اقتدای به ايشان قطعاً می‌تواند خانواده را به‌عنوان حداقل جمع بشری نورانی كند.
مسئول فرهنگی نمايندگی مركز مديريت حوزه علميه خراسان جنوبی با بيان اينكه خانواده نهادی مقدس در اسلام می‌باشد و از آنجا كه انسان يك موجود اجتماعی است و اين اجتماعی بودن بايد به كمال برسد و ‌خانواده نيز حداقل اجتماع است، يادآورشد: اگر خانواده در يك جامعه به كمال برسد، خانواده‌های يك جامعه را به كمال می‌رساند، اما هرگونه لغزشی در خانواده از نظر عاطفی و روانی، به اجتماعيت انسان و حتی اقتصاد و فرهنگ لطمه می‌زند.
captcha