کد خبر: 2527342
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۵

دوازدهمين كرسی تلاوت قرآن‌كريم در زنجان برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: كارشناس مؤسسات قرآنی فرهنگسرای قرآن و عترت زنجان، از برگزاری دوازدهمين كرسی تلاوت قرآن‌كريم به همت اين فرهنگسرا در زنجان خبر داد.

جعفر كرم‌زاده، كارشناس مؤسسات قرآنی فرهنگسرای قرآن و عترت زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به اين‌كه اين مركز از سال گذشته تا كنون يازده كرسی تلاوت قرآن‌كريم را در زنجان برگزار كرده است، گفت: حضور قاريان برجسته بومی در اين مراسم، يكی از نقاط قوت اين كرسی‌ها به شمار می‌رود.
وی افزود: دوازدهمين كرسی تلاوت قرآن‌كريم نيز با حضور يك قاری نوجوان زنجانی و جمعی از قاريان برجسته بين‌المللی كشور، در زنجان برگزار شده و عموم قرآنيان اين استان در آن حضور يافتند.
كارشناس مؤسسات قرآنی فرهنگسرای قرآن و عترت زنجان، با تأكيد بر اين‌كه سومين همايش بزرگ قرآنيان استان زنجان نيز به صورت همزمان در اين مراسم برگزار شده است، ابراز كرد: در راستای بزرگداشت معلم قرآن و همچنين تقدير از برگزيدگان نخستين دوره مسابقات قرآن و حديث طرح ريشه‌كنی بی‌سوای قرآنی در استان زنجان، چهره‌های شاخص قرآنی استان در اين همايش حضور يافتند.
كرم‌زاده تصريح كرد: حجت‌الاسلام مهدی باقری، مدير فرهنگسرای قرآن و عترت و دبير ستاد ريشه‌كنی بی‌سوادی قرآنی استان زنجان، در اين همايش، بخشی از فعاليت‌های اين ستاد را در طی دو سال گذشته ارائه داده و از برگزيدگان مسابقات اين طرح معنوی تقدير كرد.
وی خاطرنشان كرد: تقدير از مديرمؤسسه قرآنی كوثر زرين‌رود خدابنده به عنوان مؤسسه قرآنی نمونه استان در اجرای طرح ريشه‌كنی بيسوادی قرآنی و همچنين از 15 نفر از مربيان نمونه اين طرح، از ديگر بخش‌های دوازدهمين كرسی تلاوت قرآن‌كريم در زنجان بود.
اين فعال قرآنی، با اشاره به اين‌كه برگزاری مسابقات هنری در حوزه قرآن و عترت يكی از فعاليت‌های مركز آفرينش‌های هنری رضوان در اين فرهنگسرا به شمار می‌رود، اظهار كرد: با توجه به برگزاری سوگواره عكس و فيلم «داغ دل» ويژه ماه محرم سال 91، 14 نفر از برگزيدگان اين مسابقات نيز در قالب همايش قرآنيان مورد تقدير قرار گرفتند.
كارشناس مؤسسات قرآنی فرهنگسرای قرآن و عترت زنجان در پايان، يادآور شد: در پايان اين مراسم به 20 نفر از برگزيدگان مرحله قرعه‌كشی نخستين دوره مسابقات قرآن و حديث استان، جوايزی اعطا شد.
captcha