کد خبر: 2528931
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۸

نهمين جشنواره ملی «قربان تا غدير» در خراسان جنوبی برگزار می‌شود

گروه هنر: مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: به‌مناسبت گراميداشت اعياد قربان و غدير و هم‌زمان با هفته ولايت، نهمين جشنواره ملی فرهنگی ـ هنری «قربان تا غدير» در استان برگزار می‌شود.

محمد مطهری‌فر، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، هدف از برگزاری این جشنواره را اتحاد و همدلی با تأسی از عید بزرگ قربان و الگوپذيری و شخصيت‌پردازی با تأسی از شخصيت و معارف امام علی(ع) عنوان كرد و گفت: شعر، خوشنويسی، گرافيك، مقاله‌نويسی بخش‌های پيش‌بينی شده برای اين جشنواره است.
وی افزود: شاخصه‌های انسان کامل در فرهنگ ابراهيمی و علوی، مقام ابراهيم، مناقب علوی و حجة‌الوداع به‌عنوان موضوعات بخش شعر انتخاب شده كه می‌تواند در قالب قصيده، غزل و شعر سپيد عرضه شود. مطهری‌فر با بيان اينكه اشعار برگزيده در كتاب مجموعه آثار جشنواره چاپ می‌شود، اضافه كرد: در بخش شعر به نفر اول هشت ميليون ريال اعطا می‌شود.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی ادامه داد: برای بخش خوشنويسی نيز موضوع سخنان حكمت‌آميز نهج‌البلاغه(كلمات قصار) انتخاب شده كه در رشته‌های نستعليق و شكسته نستعليق عرضه می‌شود.
وی جايزه نفر اول اين بخش را 14 ميليون ريال اعلام كرد و افزود: آثاری كه به مرحله نمايشگاهی راه يافته‌اند با نظر هيئت انتخاب و كارشناسی دبيرخانه جشنواره به‌صورت توافقی خريداری می‌شوند.
مطهری‌فر با بيان اينكه در بخش گرافيك نيز با موضوع مفاهيم نمادين پيوند قربان و غدير، تبيين ولايت در قربان و غدير به‌صورت طراحی پوستر برای نفر اول 10 ميليون ريال در‌نظر گرفته شده است، موضوع تعيين شده برای بخش مقاله‌نويسی را تحليل و تبيين مبانی نظری و عملی قربان و غدير، نقاط اشتراك و افتراق مذاهب اسلامی در نگاه به واقعه غدير، تبيين جايگاه ولايت در قربان و غدير، بازتاب قربان و غدير در ادبيات فارسی و نقش قربان و غدير در خلق حماسه‌های سياسی و اقتصادی عنوان كرد و ادامه داد: 10 مقاله برتر در كتاب مجموعه مقالات جشنواره به چاپ خواهد رسيد و نفر اين بخش نيز 12ميليون ريال جايزه می‌گیرد.
وی خاطرنشان كرد: علاقه‌مندان شركت در اين جشنواره می‌توانند برای كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 4323399 – 0561 تماس‌ و يا به پست الكترونيكی khj.farhang.gov.ir مراجعه كنند.
مطهری‌فر آخرين مهلت دريافت آثار را ششم مهرماه امسال عنوان كرد و يادآور شد: افتتاحيه، كارگاه‌های جنبی و نمايشگاه آثار برتر جشنواره 28 و 29 مهرماه و مراسم اختتاميه نيز 30 مهرماه برگزار می‌شود.
captcha