حجتالاسلام سيدمحسن موسوی، امام جمعه دهلران در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، به توهين تروريستهای وهابی به قبر «حجر بن عدی» صحابی پيغمبر اکرم(ص) اشاره كرد و گفت: با توجه به اينكه امروز اسلام ناب محمدی(ص) و بيداری اسلامی در منطقه شكل گرفته است، رژيم صهيونيستی و استكبار با پرورش وهابيت و برخی از افراد خودفروخته منطقه به دنبال اين هستند كه جلوی اين حركت اسلامی را بگيرند.
وی با بيان اينكه امتهای اسلامی در سراسر منطقه و جهان، مجامع بينالمللی و كنفرانس اسلامی بايد اين حركتهای اسلام ستيزانه را محكوم كنند و اقدامات لازم را در اين خصوص انجام دهند و نگذارند احساسات ميليونها مسلمان و شيعه جريحهدار شود، تصريح كرد: حركت وحشيانه اين تروريستها در هتك حرمت قبر «حجر بن عدی» برای تحتالشعاع قرار دادن بيداری اسلامی صورت گرفته اما آنها بدانند كه با اين كارها نمیتوانند جلوی رشد اسلام و بيداری اسلامی در منطقه را بگيرند.
امام جمعه دهلران تصريح كرد: صحابی پيامبر كه ۱۴۰۰ سال پيش به تكليف خود عمل كرده و به شهادت رسيده است امروز مورد اهانت قرار میگيرد و استكبار جهانی كه هميشه به دروغ دم از حقوق بشر میزند در مورد چنين رفتارهای ضد انسانی سكوت میكند.
گفتنی است، «حجر بن عدی» در سال ۵۱ هجری به همراه پسرش و تعدادی ديگر از يارانش، توسط معاويه بن ابی سفيان(لعنةالله علیه) به شهادت رسيد؛ وی صحابی پيامبر(ص) و از ياران و فرماندهان سپاه امام علی(ع) بود؛ گروه تروريستی «النصره» وابسته به سازمان «القاعده» با صدور بيانيهای در فيس بوك مسئوليت حمله به آرامگاه «حجر بن عدی» را برعهده گرفته است.