کد خبر: 2531956
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۲

مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت تربيت معلم در دهلران آغاز به كار كرد

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد استان ايلام از افتتاح مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت تربيت معلم در شهرستان دهلران خبر داد و گفت: هدف از راه‌اندازی اين مؤسسه، ترويج فرهنگ قرآنی در ابعاد گوناگون در بين اقشار مختلف جامعه است.

حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد استان ايلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، از افتتاح مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت تربيت معلم در شهرستان دهلران خبر داد و گفت: هدف از راه‌اندازی اين مؤسسه، ترويج فرهنگ قرآنی در ابعاد گوناگون در بين اقشار مختلف جامعه است.
مسئول دبيرخانه كانون‌های مساجد استان ايلام توسعه و ترويج فرهنگ قرآنی در جامعه را ضروری دانست و اظهار كرد: هم‌اكنون ۶ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت در شهرستان دهلران مشغول به فعاليت هستند كه بيش از ۳۵۰۰ نفر در اين مؤسسات در حال آموزش قرآن كريم هستند.
وی با بيان اينكه معلمان قرآن در رشته‌های حفظ، مفاهيم، روخوانی و روانخوانی آموزش خواهند ديد، اظهار كرد: در كل استان ايلام ۸۳ مؤسسه فرهنگی قرآن وجود دارد كه در اين مؤسسات ۱۵ هزار نفر در فعاليت‌های قرآنی نظیر حفظ، مفاهيم، روخوانی و روانخوانی حضور فعال دارند.
حجت‌الاسلام چراغی‌پور در پايان از اجرای طرح قرآنی ۱۴۴۷ با محوريت حفظ جزء ۲۹ قرآن كريم از ۲۰ خردادماه تا ۲۰ شهريورماه در سراسر اين استان خبر داد و اظهار كرد: به كسانيكه موفق به حفظ جزء ۲۹ قرآن شوند، از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گواهينامه رسمی اعطا خواهد شد.
captcha