کد خبر: 2537880
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۴

نظر شورای نگهبان برای نامزدها واجب‌الاتباع است

گروه سياسی: رجل سياسی و مذهبی، مدير و مدبر و امين و متقی بودن از جمله صفات رياست جمهوری در قانون اساسی ذكر است و نظر شورای نگهبان برای تمام نامزدها واجب‌الاتباع است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، حجت‌الاسلام رضا كرمی‌پور، امام جمعه زرند 3 خردادماه در جمع نمازگزاران این شهرستان اظهار كرد: ان‌شاء‌الله نامزدهای رياست جمهوری با التزام و احترام به قانون و رعايت اخلاق و مصالح نظام با هدف برگزاری انتخاباتی پرشور و در شأن شهدا، امام خمينی(ره) و مردم وارد صحنه رقابت شوند.
وی عنوان كرد: نامزدهايی كه صلاحيت آنها احراز نشده است هم بايد خود را تابع قانون دانسته و از شورای نگهبان نيز بايد تشكر كرد كه در احراز صلاحيت اول اينكه رضايت خداوند و امام زمان(عج) را در نظر داشته‌اند و دوم اينكه از جناح‌های مختلف افرادی را معرفی كرده‌اند تا همه بتوانند به سليقه مورد نظر خود رأی دهند.
امام جمعه زرند از رجل سياسی و مذهبی، مدير و مدبر و امين و متقی بودن را از جمله صفات رياست جمهوری در قانون اساسی ذكر كرد و افزود: نظر شورای نگهبان برای تمام نامزدها واجب‌الاتباع است.
امام جمعه زرند كرمی‌پور ابراز كرد: نظارت شورای نگهبان از ضروريات است كه در اين رابطه مقام رهبری می‌فرمايند، اگر نظارت شورای نگهبان و اگر تأييد صحت انتخابات به وسيله شورای نگهبان انجام نگيرد، اصل اين انتخابات زير سئوال می‌رود و اعتبار خود را از دست می‌دهد.
وی افزود: يكی از درس‌های بزرگ از زندگی حضرت علی(ع) بی‌اعتنايی به حكومت ظاهری است كه حضرت به خلفا انتقاد می‌كردند، گر چه انتقاد حضرت از خلفا احساساتی و از روی تعصب نبود، بلكه با تحليل و منطق بود.
امام جمعه زرند خاطرنشان كرد: حضرت علی(ع) هنگامی انتقاد می‌كرد، می‌خواست به آنها ثابت كند كه حق خلافت متعلق به حضرت است وگرنه ايشان هيچ اعتنايی بر خلافت ندارد.
captcha