کد خبر: 2543959
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۱

حضور باشكوه در انتخابات بيعت با آرمان‌های شهدا و امام راحل است

گروه اجتماعی: امام جمعه شهرستان جلفا بر مشاركت حداكثری در انتخابات 24 خرداد سال جاری تأكيد كرد و گفت: حضور باشكوه در انتخابات بيعت با آرمان‌های شهدا و امام راحل است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، حجت‌الاسلام علی انتظاری، امام جمعه شهرستان جلفا امروز، 18 خردادماه در جمع اهالی اين شهرستان اظهار كرد: انتخابات مظهر عدالت اجتماعی و ارزش‌های اسلام ناب محمدی(ص) است.
وی با بيان اينكه مشاركت حداكثری در انتخابات بيعت با خون شهدا و آرمان‌های امام راحل است، گفت: هر رأی ملت ايران به نامزدهای تأیيد صلاحيت شده رياست جمهوری و شوراهای اسلامی رأی به اتحاد و همبستگی مسلمانان می‌باشد.
حجت‌الاسلام انتظاری آگاهی در انتخاب فرد اصلح را از مهمترين وظايف مسلمانان دانست و افزود: اينكه با هدف رفع تكليف به پای صندوق رأی برويم و بدون آگاهی از صلاحيت افراد در انتخابات شركت كنيم ظلم به تمامی مقدسات است.
وی شاخص‌های لازم برای تصدی‌گری مسئوليت كلان كشور را متذكر شد و گفت: در رأس تمامی شاخص‌های لازم برای انتخاب رئيس جمهور و شورای اسلامی پايبندی به قانون اساسی و تبعيت محض از ولايت فقيه می‌باشد كه لازم است همگان بر اين دو مورد بيشتر توجه كنند.
امام جمعه شهرستان جلفا تأكيد كرد: فتنه‌های پوچ آمريكا، اسرائيل، انگليس و دست نشانده‌های آنان با هر حركت متحد ملت ايران بصورت حقيق خنثی شده و و صيرت آلوده آنان را بر جهانيان نمايان می‌كند.
وی با اشاره به بعثت خاتم‌الانبياء(ص) و لزوم الگو قراردادن سيره آنحضرت در زندگی، عمل، گفتار و عبادت گفت: مبعث عيد بزرگ مسلمانان است و بهتر است همگان اين روز را برای كنارگذاشتن كينه‌ها جشن بگيرند.
حجت‌الاسلام انتظاری با اشاره بر لزوم توجه بر تربيت اسلامی فرزندان در خانواده‌ها، خاطرنشان كرد: اسلام بهترين شيوه‌های گرم بودن نهاد خانواده را در پيش روی بشريت قرار داده و نبايد اصول تربيت اسلامی بين خانواده‌های ايرانی كم‌رنگ شود.
captcha