به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، محمدرضا نظری، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ايلام يكشنبه، 26 خردادماه جاری در نشست تخصصی مددكاران اجتماعی با اشاره به ارزش و اهميت والاى مشاوره از ديدگاه اسلام، تصريح كرد: مشاور از ديدگاه اسلام انسانی عاقل، بصير، آگاه با ديدگاه اسلامى، با تقوا و خيرانديش است.
وی با بيان اينكه مشاور در حقيقت ركن اصلى نيل به حقايق و عامل جلوگيرى از خطا واشتباه است، اظهار كرد: مشاور، مددكار حركت انسانها به سوى نيازمندىهاى فردى، اجتماعى و معنوى به شمار مىرود؛ امام صادق(ع) میفرمايد: مشورت بايد با حدود و مقررات و به شرائط خاص خودش انجام پذيرد و كسى كه اين حدود را بشناسد مشورت او منتهى به خير مىشود و كسى كه حدود و شرائط مشورت مفيد را نداند، زيان آن بر مشورت كننده بيشتر از منفعت آن مىباشد.
نظری با تأكيد بر اينكه مددكاران اجتماعی مستقر در كلانتریها بايد با جديت و پيگيری مداوم، اقدامات مشاورهای خود را از لحاظ كمی و كيفی ارتقا دهند، گفت: مددكاران اجتماعی بايد با برقراری تعامل مستمر با مركز مشاوره در جهت برطرف كردن چالشهای فراروی دوائر مددكاریها و كلانتریها تلاش كنند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ايلام در پايان افزود: امروز مددكاران اجتماعی به عنوان اهرم مفيدی جهت كاهش تراكم پروندههای قضايی از طريق ايجاد سازش در جامعه اسلامی، جايگاه خويش را تثبيت كردهاند.