کد خبر: 2549769
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۸

اعتلای فرهنگ قرآنی در زندان‌های كشور ضروری است

گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس اداره فرهنگی و تربيتی سازمان زندان‌های كشور بر تلاش و كوشش همگانی در راستای اعتلای فرهنگ قرآنی در زندان‌های كشور تأكيد كرد و گفت: فعاليت‌های قرآنی در سطح زندان‌های كشور برای كليه گروه‌های هدف بايد با جديت بيشتری دنبال شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، حجت‌الاسلام محمد حسن ربانی، رئيس اداره فرهنگی و تربيتی سازمان زندان‌های كشور در مراسم اختتاميه سومين دوره مسابقات قرآن كريم كاركنان وظيفه زندان‌های كشور چهارشنبه، 29 خردادماه بر تلاش و كوشش همگانی در راستای اعتلای فرهنگ قرآنی در زندان‌های كشور تأكيد كرد و گفت: فعاليت‌های قرآنی در سطح زندان‌های كشور برای كليه گروه‌های هدف بايد با جديت بيشتری دنبال شود.
رئيس اداره فرهنگی و تربيتی سازمان زندان‌های كشور با بيان اينكه اصلاح و تربيت زندانيان در كنار فعاليت‌های فرهنگی و تربيتی با رويكرد قرآنی دنبال می‌شود، اظهار كرد: سازمان زندانها به دنبال تغيير شخصيت مجرمانه زندانيان و بازسازی شخصيتی آنها است.
حجت‌الاسلام ربانی در پايان از ميزبانی اداره كل زندان‌های استان ايلام در اين دوره از مسابقات ابراز رضايت كرد و گفت: سومين دوره مسابقات قرآن كريم كاركنان وظيفه زندان‌های كشور با برنامه‌ريزی و تلاش عوامل اجرايی به نحو مناسب و در نهايت نظم و كيفيت برگزار شد.
captcha