کد خبر: 2555330
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۸

اعزام كاروان دانش‌آموزان خراسان شمالی به مسابقات كشوری قرآن و معارف اسلامی

گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌كل آموزش و پرورش خراسان شمالی از اعزام كاروان 96 نفره دانش‌آموزان استان به مسابقات كشوری قرآن و معارف اسلامی خبر داد.

محمدرضا رحيمی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌كل آموزش و پرورش خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌الملی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، اظهار كرد: كاروان 96 نفره دانش‌آموزان استان در مسابقات كشوری قرآن و معارف اسلامی در مشهد مقدس و قزوين شركت خواهند كرد.
وی افزود: 60 نفر از دانش‌آموزان به همراه شش سرپرست و مربی در دو اردوی جداگانه از هشتم تا شانزدهم تيرماه در مسابقات كشوری احكام، نهج‌البلاغه، صحيفه سجاديه، تفسير و انشای نماز شركت می‌كنند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌كل آموزش و پرورش خراسان شمالی ادامه داد: از 22 تا 30 مردادماه نيز 36 نفر از دانش‌آموزان استان به همراه شش سرپرست و مربی در مسابقات قرائت، حفظ، مداحی و اذان به ميزبانی استان قزوين شركت خواهند كرد كه اميدواريم با ياری خداوند متعال همچون سال گذشته نمايندگانی از بين آن‌ها بتوانند رتبه‌های برتر كشوری را از آن خود كنند.
رحيمی در پایان اظهار كرد: در سال تحصيلی گذشته هفت نفر از دانش‌آموزان اين استان توانستند رتبه‌های برتر كشوری را در مسابقات قرآن و معارف اسلامی از آن خود كنند كه اميدواريم امسال نیز سير صعودی داشته باشند.
captcha