به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، حجتالاسلام قاسم پوراحمديان، مدير تبليغات اسلامی شهرستان شهربابك روز سهشنبه، 18 تيرماه به خبرنگاران گفت: طی ماه مبارك رمضان بيش از 50 مبلغ دينی به شهرهای خاتونآباد، جوزم، دهج، خورسند، رباط، استبرق و روستاهای شهرستان شهربابك اعزام شدهاند.
وی افزود: محوريت تبليغ روحانيان در مساجد بايد تفسير عمومی و موضوعی قرآن کریم در سطوح مختلف برای جذب حداكثری جوانان، كودكان و اقشار مختلف مردم به مساجد باشد.
مدير تبليغات اسلامی شهرستان شهربابك عنوان كرد: جلسات روخوانی، روانخوانی، تجويد، ترتيل، صوت، لحن و ... بايد به بهترين شكل در مساجد و با حضور حداكثری مردم در ماه مبارك رمضان انجام شود.
حجتالاسلام پوراحمديان با تأكيد بر آسيبشناسی و مقابله با رواج خرافات و بدعتها در ماه مبارك رمضان توسط مبلغان بيان کرد: برخی بدعتها و خرافات رواج يافته در مراسم تشييع و تدفين اموات بايد توسط مبلغان آسيبشناسی شود و مردم به اين خرافات و بدعتها دامن نزنند كه هيچ ثمری به جز ضربه زدن به دين ندارد.
وی در مورد صدای بلند بلندگوهای مساجد تذكر داد و گفت: هيئت امنای مساجد در ماه مبارك رمضان فقط به پخش اذان آن هم خوش صوتترين آن بسنده كنند و لازم نيست كه با پخش قرآن و سحریخوانی از بلندگوی مساجد موجب آزار و اذيت همسايگان مسجد شوند.
مدير تبليغات اسلامی شهرستان شهربابك اظهار كرد: كمبود خانه عالم برای اسكان مبلغان بهويژه در روستاها يكی از مهمترين مشكلات ما است كه نياز به همكاری مردم و مسئولان دارد.
حجتالاسلام پوراحمديان بر حضور حداكثری مردم در مساجد طی ماه مبارك رمضان تأكيد كرد و گفت: روحانيان بين نماز ظهر و عصر به سخنرانی در زمينههای مختلف میپردازند كه حضور نمازگزاران در اين زمينه بسيار مهم است.