کد خبر: 2560241
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۹

ترويج بی‌حجابی اصلی‌ترين پيام شبكه‌های ماهواره‌ای است

گروه سياسی: امام جمعه بيرجند با تأكيد بر توجه جدی مسئولان و خانواده‌ها به پيامدهای شبكه‌های ماهواره‌ای گفت: ترويج فحشا و بی‌حجابی نقشه اصلی دشمن و پيام شبكه‌های ماهواره‌ای است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران‌(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام و المسلمين علی رضايی، امام جمعه بيرجند‌ روز گذشته، 21 تيرماه در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان در مصلی بزرگ المهدی با اشاره به سالروز حمله به مسجد گوهرشاد و كشتار مردم به‌دست رضاخان اظهار كرد: رضاخان در اين روز فرمان كشف حجاب را صادر كرد كه مردم ما مخالفت كردند.
وی با تأكيد بر حفظ حجاب و عفاف در جامعه تأكيد كرد: امروز دشمن با به راه‌انداختن شبكه‌های ماهواره‌ای تلاش می‌کنند بی‌حجابی و بدحجابی را ترويج كنند كه بايد مراقب پيام اين شبكه‌ها باشيم.
امام جمعه بيرجند حجاب را برای زن مصونيت خواند و گفت: زن بايد با حفظ عفاف و حجاب احترام خود را حفظ كند و نبايد اجازه بدهد از وی استفاده ابزاری شود.
حجت‌الاسلام رضايی هوشياری خانواده‌ها مقابل تبليغات مسموم را خواستار شد و افزود: دشمنان تلاش دارند جوانان ما را به سمت فحشا بكشند كه اگر انسان نتواند نفس خود را مهار كند همه چيز از بين می‌رود.
امام جمعه بيرجند خطاب به مسئولان فرهنگی گفت: خطر فعاليت شبكه‌های ماهواره‎ای را جدی بگيرند زيرا خطر آن كمتر از خطر آسيب مواد مخدر نيست.
حجت‌الاسلام رضايی با تبريك آغاز ماه مبارك رمضان افزود: از روحانيان اعزامی و سخنرانان انتظار می‌رود به‌خوبی فضيلت‌های اين ماه را تشريح كنند.
گفتنی است؛ تأسيس شورای نگهبان و بيان ابعاد مختلف چرايی بازداشت امام خمينی(ره) شخصيت برجسته انقلاب اسلامی در 24 تيرماه از ديگر محورهای سخنان امام جمعه بيرجند در خطبه‌های نماز جمعه ‌هفته گذشته بود.
captcha