حجتالاسلام دادخدا خدايی، رئيس اداره اوقاف و امور خيريه فردوس در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، با اشاره به اينكه در نخستين دوره آموزشی صوت و لحن، ترتيل و قرائت 20 نفر از بانوان بالای 20 سال شركت كرده بودند، گفت: اين دوره برای نخستين بار توسط اوقاف برگزار شد.
وی با بيان اينكه اولين دوره آموزشی صوت و لحن، ترتيل و قرائت از 15 اسفندماه 91 برگزار شده بود، اظهار كرد: این دوره تا 20 تیرماه 92 ادامه و در قالب 11 مرحله دو ساعتی برگزار شد.
رئيس اداره اوقاف و امور خيريه فردوس مدرس اين دوره را قاسمی، استاد اعزامی از قائن معرفی كرد و گفت: برگزاری اين دوره در تقويت استعداد و شناساندن مباحث قرآنی بهويژه در زمينه ترتيلخوانی به شركتكنندگان بسيار مؤثر بوده است.
وی گفت: با توجه به رضايت شركتكنندگان از برگزاری اولين دوره صوت و لحن اداره اوقاف و امور خيريه فردوس درصدد برگزاری دورههای قرآنی بيشتری در اين شهرستان است.
حجتالاسلام خدايی در پايان خواستار حمايت پرداخت حقالزحمه اساتيد با توجه به اينكه از شهرستانهای ديگر به فردوس میآيند، شد.