کد خبر: 2564283
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۷

رمضان؛ فرصتی برای تمرين و اظهار بندگی

گروه اجتماعی: مدير حوزه علميه نرجس(س) در بيرجند از رمضان به‌عنوان فرصتی برای تمرين و اظهار بندگی ياد كرد و گفت: روزه در ماه مبارك رمضان زمينه‌ساز روحيه صبر و استقامت است.

صغری حجی‌پور، مدير حوزه علميه نرجس(س) در بيرجند در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، با اشاره به تأثير مثبت سلامت معنوی بر روی باورها و نگرش انسان گفت: انسانی كه دارای سلامت معنوی است آرامش فكری دارد و به ساير بيماری‌های جسمی و روانی كمتر مبتلا می‌شود.
وی با تأكيد بر اينكه فردی كه از سلامت معنوی برخوردار است كمتر دچار بيماری‌های قلبی، عروقی و گوارشی می‌شود، اظهار كرد: ايام روزه‌داری در ماه مبارك رمضان باعث پاك‌سازی سموم از بدن انسان و تعديل يونی و هورمونی می‌شود.
مدير حوزه علميه نرجس(س) در بيرجند با اشاره به تأثير دعا بر روی سلامت معنوی بيماران تصريح كرد: دعا باعث آرامش، صبر، تحمل و افزايش اميد و بهبودی بيشتر در درمان بيماری‌های روانی می‌شود.
وی از رمضان به‌عنوان فرصتی برای تمرين و اظهار بندگی ياد كرد و گفت: سلامت معنوی مربوط به بيماری‌های لاعلاج نيست بلكه انسان مأنوس با قرآن و ادعيه و نماز كمتر دچار بيماری‌ها شده و در برابر آن مقاوم‌تر و صبورتر است.
حجی‌پور يادآور شد: افرادی كه از سلامت معنوی برخوردار هستند در برابر بيماری‌ها سريع‌تر به درمان جواب می‌دهند و سلامت معنوی برای پيشگيری بيشتر مؤثر است تا درمان بيماری‌ها.
مدير حوزه علميه نرجس(س) در بيرجند با اشاره به اينكه روزه در ماه مبارك رمضان زمينه‌ساز روحيه صبر و استقامت است، گفت: بايد توجه داشته باشيم روزه‌داری برای پيشگيری بيماری‌ها مؤثرتر از درمان آن‌هاست.
captcha