کد خبر: 2570658
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۸

حضور نمايندگان زنجان در نخستين دوره ‌‌تربيت مربی نهج‌البلاغه

گروه انديشه: كارشناس قرآن و عترت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان از حضور 14 نماينده اين استان در نخستين دوره سراسری تربيت مربی نهج‌البلاغه در مشهد مقدس خبر داد.

نورالله صفی‌لو، كارشناس قرآن و عترت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به برگزاری نخستين دوره تربيت مربی نهج‌البلاغه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: اين دوره با هدف تربيت مربيان آشنا به زوايای كتاب نهج‌البلاغه و همچنين آغاز ترويج تخصصی مفاهيم اين كتاب غنی ‌بين علاقه‌مندان برگزار می‌شود.
وی افزود: نخستين دوره تربيت مربی نهج‌البلاغه، با حضور نمايندگانی از مؤسسات قرآنی ادارات كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها برگزار شده و طی اعلام فراخوان از سوی اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، 14 نفر از فعالان قرآنی استان در اين دوره ثبت ‌نام شدند.
كارشناس قرآن و عترت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان با تأكيد بر اين‌كه در حال حاضر 37 مؤسسه قرآنی زير نظر اين نهاد در زنجان فعاليت می‌كنند، ابراز كرد: با توجه به اين‌كه دوره‌های تخصصی آموزش نهج‌البلاغه به‌صورت غير‌متمركز در برخی از اين مؤسسات برگزار شده است، بيش از 10 مؤسسه از سطح استان موفق به معرفی اسامی داوطلبان حضور در دوره تربيت مربی نهج‌البلاغه شدند.
صفی‌لو تصريح كرد: نخستين دوره تربيت مربی نهج‌البلاغه، همزمان با نيمه دوم شهريور‌ماه امسال به‌صورت متمركز در شهر مشهد مقدس و در جوار بارگاه علی‌بن موسی‌الرضا(ع) برگزار شده و مدرسان برجسته كشور در آن حضور دارند.
وی در ادامه، خاطرنشان كرد: منابع درسی اين دوره تخصصی، از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان‌ها ارسال شده و به‌زودی در بين شركت‌كنندگان توزيع می‌شود.
اين مقام مسئول در پايان، با بيان اين‌كه مرحله مصاحبه حضوری متقاضيان تأسيس مؤسسات قرآنی اين دستگاه فرهنگی در سال جاری نيز برگزار می‌شود، اظهار كرد: زمان برگزاری اين مرحله از تأسيس مؤسسات قرآنی به متقاضيان اعلام می‌شود.
captcha