کد خبر: 2573165
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۵

قلم صادق خبرنگاران سبب اعتلای مردم‌سالاری در كشور است

گروه اجتماعی: خبرنگاران عامل اصلی زنده نگه‌داشتن جامعه هستند؛ لذا اگر تمايلات شخصی و سياسی و هيجانات خبرنگار كنترل شود، مردم‌سالاری را يك قدم بالاتر برده و منافع ملی در اولويت قرار می‎گيرد، زيرا كار خبرنگاری حادثه‎های بزرگ در جامعه آفريده است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، محسن افشارچی، رئيس دانشگاه زنجان ظهر روز گذشته، 17 مردادماه در بازديد از خبرگزاری‌های ايكنا و ایسنای زنجان، ابراز كرد: خبرنگاری جزو مشاغل سختی است كه به شرايط جسمی و روحی خاصی نياز دارد و خبرنگاران بايد در پی كنترل هيجانات درونی خود باشند تا هيجانات آن‌ها تأثيری در خبررسانی نداشته باشد.
وی اضافه كرد: خبرنگاران همچون خون در رگ‎های جامعه جريان دارند و همانند خون كه مواد مغذی را به قسمت‎های مهم بدن می‎رساند، خبر را به بدنه جامعه می‌رسانند، از اين رو تزريق خبر بدون حاشيه، يك اصل مهم در كار خبرنگاری است.
افشارچی تصريح كرد: خبرنگاران عامل اصلی زنده نگه داشتن جامعه هستند، لذا اگر تمايلات شخصی و سياسی و هيجانات خبرنگار كنترل شود، مردم‌سالاری را يك قدم بالاتر برده و منافع ملی در اولويت قرار می‎گيرد، زيرا كار خبرنگاری حادثه‎های بزرگ در جامعه آفريده است كه نمونه آن پايان يافتن جنگ در ويتنام بود.
اين مقام مسئول خاطرنشان كرد: زمانی كه يك روز خاص بنام يك شغل خاصی شناخته می‌شود نشان‌دهنده اهميت آن شغل است كه نمونه‎های آن روزهای معلم، پرستار و خبرنگار است تا به صاحبان آن شغل يادآوری كند كه چه جايگاهی داشته و هدف آن‎ها چيست.
رئيس دانشگاه زنجان در پايان، ضمن قدردانی از زحمات خبرنگاران خبرگزاری ايسنا و ايكنا در زنجان، تصريح كرد: اين دو خبرگزاری به لحاظ اعتمادسازی در بين مسئولان استان توانسته‌ است از جايگاه خوبی برخوردار شود كه نمونه بارز آن، تعامل نزديك دانشگاه زنجان با اين خبرگزاری ها در چند سال اخير بوده است كه اميدواريم اين تعاملات كماكان تداوم داشته باشد.
captcha