کد خبر: 2575268
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۵

اعزام بيش از 700 نفر از خراسان شمالی به عتبات عاليات

گروه فعاليت‌های قرآنی: مدير حج و زيارت خراسان شمالی گفت: 702 زائر از این استان در قالب 21 كاروان به عتبات عاليات اعزام می‌شوند.

جواد شاد، مدير حج و زيارت خراسان شمالی در گفت‎وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، با اعلام خبر اعزام 702 زائر به عتبات عالیات گفت: از بيستم مردادماه سال جاری اعزام به عتبات عاليات آغاز شده و تا 14 مهرماه ادامه دارد.
وی افزود: 21 كاروان زيارتی هر كدام به ظرفيت تقريبی 38 نفر، هر هفته سه كاروان به‌صورت زمينی از استان به عتبات عاليات اعزام می‌شود.
وی با بيان اينكه 960 زائر حج تمتع از استان در قالب 7 كاروان به خانه خدا مشرف می‌شوند، اظهار كرد: چهار كاروان از بجنورد، يك كاروان اسفراين، يك كاروان شيروان و يک كاروان اهل سنت به خانه خدا اعزام می‌شوند.
شاد با اشاره به اينكه پرواز عوامل اجرايی حج تمتع در استان از 18 شهريور ماه سال جاری آغاز می‎‌شود، تصریح کرد: هنوز تاريخ قطعی اعزام زائران حج تمتع در استان مشخص نشده و به محض مشخص شدن به اطلاع زائران خواهد رسيد.
captcha