کد خبر: 2575825
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۲

ريشه‌های جاهليت وهابيت عامل تفرقه بين مسلمانان است

گروه سياسی: ريشه‌های تعصب و جاهليت فرقه وهابيت بهترين بستر را برای ايجاد تفرقه در بين صفوف مسلمانان ايجاد می‌كند و بدون شك نقش كشورهايی نظير آمريكا و انگلستان كه يد طولايی در دامن‌زدن به اختلافات در بين جوامع اسلامی دارند پررنگ‌تر و برجسته‌تر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، حجت‌الاسلام والمسلمين محسن كازرونی، امام جمعه كرج روز گذشته، 25 مرداد در خطبه‌های نماز جمعه كرج گفت: علت اين همه دشمنی با اسلام و مسلمين آن است كه وهابيون البته نه مردم عوامی كه هيچ چيز نمی‌دانند، بلكه سران و دست‌اندركاران اين حزب اصلاً مسلمان نيستند.
وی افزود: دشمنی وهابيت با تشيع و تشنگی به خون آنها، تداوم همان دشمنی و تشنگی معاويه با امام علی(ع)، امام حسن و امام حسين(ع)، دشمنی يزيد با امام حسين و امام سجاد(ع)، بنی‌اميه و بنی‌العباس با خاندان اهل بيت(ع) است كه امروزه در وهابيت از يك سو و تشيع از سوی ديگر متبلور شده است.
اين مقام مسئول خاطرنشان كرد: ريشه‌های تعصب و جاهليت فرقه وهابيت بهترين بستر را برای ايجاد تفرقه در بين صفوف مسلمانان ايجاد می‌كند و بدون شك نقش كشورهايی نظير آمريكا و انگلستان كه يد طولايی در دامن‌زدن به اختلافات در بين جوامع اسلامی دارند پررنگ‌تر و برجسته‌تر می‌شود.
حجت‌الاسلام كازرونی ادامه داد: وهابی‌ها با تفكر غلط خود، ارزش‌های دينی و الهی را نشانه رفته‌اند در حالی كه در مقابل غاصبان سرزمين‌های اسلامی مهر سكوت برلبان خود زده‌اند.
امام جمعه كرج اظهار كرد: امروز رد پای وهابی‌ها در جنايات سوريه، عراق و لبنان به خوبی ديده می‌شود، آنان با ادعای اسلام واقعی، مسلمانان را به خاك و خون می‌كشند و در جهان اسلام تفرقه ايجاد می‌كنند.
وی يادآور شد: البته موج حركت غيرانسانی اين گروه به زودی پايان می‌يابد و چهره منافقانه كسانی كه در مسير دشمنان اسلام حركت كرده‌اند، برای جهانيان آشكار خواهد شد.
خطيب جمعه كرج در پايان سخنان خود با تأكيد بر ضرورت وحدت جهان اسلام، گفت: مسلمانان نبايد در دام فرقه‌گرايی اسير شوند چرا كه دشمنان اسلام اگر به اهداف شوم خود دست يابند، مقابله با شيعه و سنی برای آنها يكسان خواهد بود.
captcha