کد خبر: 2576805
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵

آزمون حفظ و مفاهيم قرآن در آبدانان برگزار می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس ارشاد اسلامی آبدانان از برگزاری آزمون سراسری حفظ و مفاهيم قرآن در اين شهرستان خبر داد و گفت: علاقمندان می‌توانند تا 5 شهريورماه جاری در اين آزمون شركت كنند.

هوشنگ رحمانی، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آبدانان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، آبدانان از برگزاری آزمون سراسری حفظ و مفاهيم قرآن در اين شهرستان خبر داد و گفت: همزمان با سراسر كشور اين آزمون 19مهرماه جاری در آبدانان برگزار می‌شود.
وی با بيان اينكه تاكنون بيش از 200 نفر در شهرستان آبدانان در اين آزمون ثبت‌نام كرده‌اند، افزود: قاريان، فعالان و علاقمندان به قرآن كريم می‌توانند جهت شركت در اين آزمون به اداره فرهنگ و ارشاد و يا مؤسسات قرآنی اين شهرستان مراجعه كنند.
رحمانی با بيان اينكه علاقمندان می‌توانند تا 5 شهريورماه جاری نسبت به ثبت نام در اين آزمون اقدام كنند، اضافه كرد: اين آزمون در پنج رشته ترجمه و مفاهيم قرآن كريم، حفظ قرآن كريم، تدبر در قرآن كريم، صرف و نحو مقدماتی و تفسير قرآن كريم در 23 عنوان برگزار می‌شود.
رئيس ارشاد اسلامی آبدانان در پايان، گفت: نتايج اين آزمون حداكثر تا تاريخ 20 آذرماه امسال در پايگاه اينترنتی اداره آموزش معاونت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نشانی www.qurqnedu.ir و اتوماسيون مؤسسات قرآنی به نشانی www.ghoran.ir منتشر می‌شود.
captcha