کد خبر: 2577969
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۴

حوزه مقاومت بسيج حضرت خاتم‌الانبياء(ص) شيروان افتتاح شد

گروه سياسی: سومين حوزه بسيج محلات شهرستان شيروان به نام حضرت خاتم‌الانبيا(ص) با حضور فرماندهی ناحيه مقاومت بسيج شيروان و جمعی از فرماندهان پايگاه‌های مقاومت افتتاح شد و فعاليت خود را آغاز كرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، علی‌محمد محمدی، فرمانده سپاه ناحيه شيروان سه‌شنبه، در مراسم افتتاح حوزه مقاومت بسيج حضرت خاتم‌الانبياء(ص) شيروان، هدف از افتتاح اين حوزه را تحقق ارتش بيست ميليونی و تحقق فرمايشات امام خمينی(ره) و مقام معظم رهبری عنوان كرد.
وی افزود: حوزه مقاومت بسيج با هدف حفظ آرمان‌‏ها و دستاوردهای انقلاب به جذب جوانان و نوجوانان پرداخته و آن‌ها را در برابر انوع تهاجمات فرهنگی دشمنان بيمه می‏‌كند. جوانان و نوجوانان پرشور و نشاط با عضويت در پايگاه‏‌های بسيج كه در زيرمجموعه حوزه مقاومت هستند در محيطی سالم و اسلامی در قالب شجره طيبه صالحين به فعاليت در زمينه‏‌های مختلف علمی، ورزشی، اجتماعی، فرهنگی، سياسی و اقتصادی می‏‌پردازند.
فرمانده سپاه شيروان عنوان کرد: حفظ و انسجام در بسيجيان با افتتاح اين حوزه شكل می‏‌گيرد و بسيجيان می‌‏توانند برای سالم‏‌سازی محيط پايگاه و محل زندگی خود نقش بسزايی داشته باشند.
بنا بر اين گزارش، مجتبی دوسته به‌عنوان اولين فرمانده حوزه مقاومت حضرت خاتم‌الانبيا(ع) منصوب شد.
captcha