کد خبر: 2579798
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۹

اولين نياز و پيش‌فرض توسعه، معرفت الهی است

گروه اجتماعی: استاندار ايلام اولين نياز و پيش‌فرض توسعه را معرفت الهی دانست و گفت: كار برای خداوند و خدمت به بندگان الهی همواره نزد ايزد متعال محفوظ و ماندگار است؛ مديران دولتی همواره بايد مواظب رفتار خويش در پيشگاه خدا باشند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، محمود عباس‌زاده مشکينی، استاندار ايلام در نشست شورای اداری شهرستان آبدانان شنبه، 2 شهريورماه اولين نياز و پيش‌فرض توسعه را معرفت الهی دانست و گفت: رفتار، كردار و منش مديران اجرايی نه فقط در اوقات كاری بلكه در ساعت‌های غير اداری نيز دارای اثرهای تربيتی در جامعه است؛ بنابراين مديران دولتی همواره بايد مواظب رفتار خويش در پيشگاه خدا و در منظر مردم باشند.
وی با بيان اينكه كار برای خداوند و خدمت به بندگان الهی همواره نزد ايزد متعال محفوظ و ماندگار است، افزود: حكومت يك سامانه متوازن است كه همه انسان‌ها در آن دارای نقش و جايگاه ويژه خود هستند و بايد با تمام توان به ايفای نقش تاريخی خويش در اين فرايند ملزم و ملتزم بپردازند.
عباس‌زاده مشکينی با بيان اينكه دولت نهم و دهم در هشت سال گذشته، كارهای بسيار سنگين و مهمی در استان ايلام انجام داد و البته كه كارهای زياد ديگری نيز هنوز انجام نشده است، اظهار كرد: امور اجرايی كشور همانند چرخ‌های بزرگ كارخانه‌ای است كه برای به حركت درآوردن اين چرخه بزرگ، بايد همه مردم پای كار حاضر باشند و با عزم و اراده تمام برای توسعه و پيشرفت كشور كوشش كنند.
استاندار ايلام با تأكيد بر اجرای عدالت در پخش اعتبارهای عمرانی، گفت: صد در صد اعتبارات عمرانی امسال اين استان بر مبنای نياز مناطق و اصل عدالت اسلامی توزيع و تقسيم شده است.
وی با گراميداشت هفته دولت و نام و ياد شهيدان رجايی و باهنر از مديران دستگاه‌های اجرايی خواست كه با تمام توان و اخلاص به مردم خدمت كنند كه رضای خدا و خوشنودی امام زمان(ع) در همين كار است.
شايان ذكر است، استاندار ايلام در جريان سفر به شهرستان آبدانان در آئين راه‌اندازی و بهره‌برداری 12 طرح عمرانی حضور يافت و همچنين ديدار با مردم و خانواده‌های شهدا و ايثارگران اين شهرستان و بررسی مسائل و مشكلات آنان از ديگر برنامه‌های سفر عباس‌زاده مشکينی بود.
captcha