کد خبر: 2581252
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۴

مديريت و برنامه‌ريزی صحيح برای امور جوانان زمينه‌ساز اعتلای جامعه اسلامی است

گروه اجتماعی: معاون فرمانداری ايلام با بيان اينكه جوان، عنصری پر انرژی، جويای نام و آرمان‌گرا است، گفت: اگر امور مربوط به جوانان، درست مديريت و برنامه‌ريزی شود فرصت‌های زيادی را در جهت اعتلای جامعه اسلامی فراهم می‌آورد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، مجيد كاكی، معاون سياسی ـ اجتماعی فرمانداری ايلام در جلسه كميسيون امور جوانان اين شهرستان ضمن گراميداشت هفته دولت و ياد و خاطره شهيدان رجايی و باهنر گفت: زمينه رشد فكری و مشاركت اجتماعی جوانان و نوجوانان به عنوان آينده‌سازان كشور بايد در جامعه بيشتر فراهم شود.
وی با اشاره به اينكه امروز كشور با هجمه سنگين فرهنگی دشمن از طريق شبكه‌های ماهواره‌ای و ترويج معضل اعتياد روبرو است، افزود: هدف دشمنان انحراف جوانان است؛ ما به عنوان مسئول در دولت جمهوری اسلامی موظف به حفظ و حراست از اين جوانان در مقابل حملات دشمن هستيم.
كاكی در بخش ديگری از سخنان خود، بيان كرد: جوان، عنصری پر انرژی، جويای نام و آرمان‌گرا است كه اگر امور مربوط به او درست مديريت و برنامه‌ريزی شود فرصت‌های زيادی را در جهت اعتلای جامعه اسلامی فراهم می‌آورد و در غير اين صورت بايد منتظر تبعات منفی بی توجهی‌ها باشيم.
معاون سياسی ـ اجتماعی فرمانداری ايلام، خاطرنشان كرد: حساسيت خاص مسئولان به حوزه و نيازهای جوانان دربخش مسكن، اشتغال، ازدواج و اوقات فراغت، مشاركت و هويت جوانان نياز به همكاری همه ارگان‌های جامعه دارد.
وی با بيان اينكه بايد بيش از پيش به جوانان كه افراد تأثيرگذار در آينده كشور هستند اهميت داده شود، گفت: ادارات و نهادها كه اعتباراتی در خصوص امور جوانان دارند با برنامه‌ريزی مناسب و اصولی آن را در راستای رشد و تعالی جوانان اختصاص دهند.
captcha