کد خبر: 2581992
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰

مسجد؛ مهم‏ترين پايگاه دينی در جهت‏ دادن به بينش و گرايش مسلمانان

گروه اجتماعی: رئيس اداره اوقاف و امور خيريه قائن با اشاره به اينكه مسجد بزرگ‏ترين و مهم‏ترين پايگاه برای جهت‏ دادن به بينش و گرايش افراد است، گفت: ترس دشمن از فعال‏ بودن مسجد به دليل استواری و محكمی اين مكان مقدس است.

حجت‌‏الاسلام مهدی عباسی، رئيس اداره اوقاف و امور خيريه قائن در گفت‏‌وگو با خبرگزاری بين‏‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، از اختصاص دو ميليارد و 700 ميليون ريال به مساجد شهرستان قائن خبر داد و درباره جايگاه مساجد در تقويت بنيه دينی افراد جامعه گفت: جايگاه محوری مساجد در تقويت بنيه اعتقادی و فرهنگی جوانان و نوجوانان به عنوان پايگاه‏های مذهبی بر هيچ‏كس پوشيده نيست، به گونه‏‌ای كه هدف دشمنان برای از بی‏ بردن اعتقادات جوانان، تخريب روحيه معنويت در مسجد است.
وی نقطه شروع انقلاب‏‌های بزرگ و ارزشی در جهان اسلام را مساجد دانست و بر لزوم حفظ جايگاه مساجد تأكيد كرد و گفت: بايد اهل مسجد را تقويت كنيم و مساجد استان را هر چه بيشتر اثربخش كنيم، چرا كه اين كانون‏‌ها تأثير بسزايی در مقابله با تهاجم فرهنگی دارد.
رئيس اداره اوقاف و امور خيريه قائن همچنين برگزاری برنامه‏‌های فرهنگی، هنری، اعتقادی و دينی در مساجد برای قشر جوان و نوجوان را امری شايان توجه در راستای جذب اين قشر به مساجد عنوان كرد و افزود: مساجد يكی از اركان اصلی فرهنگی و دينی است كه بستر مناسب برای جذب حداكثری نوجوانان و جوانان در پرتو آموزه‏‌های دينی و فرهنگی را فراهم می‏‌كند.
حجت‏‌الاسلام عباسی اظهار كرد: مساجد محل مشورت، برگزاری دعا و اعياد مختلف بوده و بايد در همه حال و در هر زمان فعال باشند تا بتوانيم نهايت استفاده از اين اماكن در خودسازی ببريم.
وی با اشاره به نقش مردم و جوانان در آبادانی مساجد، تصريح كرد: مردم بايد در انجام كارهای فرهنگی و دينی پيشقدم شوند و بدانند ساخت مساجد ثواب زيادی دارد، چرا كه مسجد خانه خدا بوده و كسی كه مسجد را تعمير و مرمت كند به مانند اين است كه خانه خدا را مرمت كرده است.
رئيس اداره اوقاف و امور خيريه قائن مساجد را بهترين مكان برای تهذيب و تربيت جوانان دانست و يادآور شد: دشمن امروز بيش از هر زمان ديگر از قدرت جوانان متعهد ما وحشت دارد، چرا كه اين قدرت در اماكنی همچون مساجد به جوانان ما تزريق شده است.
حجت‏‌الاسلام عباسی بر لزوم تبيين و تشريح اهميت و جايگاه مساجد به عنوان مرجع دينی، فرهنگی، اجتماعی و سياسی جامعه اسلامی تأكيد كرد و يادآور شد: مسجد پايگاه انسجام و يكپارچگی مسلمانان است و نماز جماعت و تشكيل صفوف به هم فشرده نمازگزاران به خوبی بيانگر هماهنگی و انسجامی است كه حضور در مسجد فراهم می‌آورد.
وی با اشاره به اينكه مسجد بزرگ‏ترين و مهم‏ترين جايگاه برای جهت‏ دادن به بينش و گرايش افراد است، خاطرنشان كرد: مسجد مهم‏ترين پايگاه و سد در برابر دشمن است و ترس دشمن از فعال‏ بودن اين مكان مقدس به دليل استواری و محكمی آن است.
captcha