به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، حجتالاسلام علی مختارآبادی، معاون پرورشی و فرهنگی ادارهكل آموزش و پرورش استان كرمان روز جمعه، 8 شهريورماه در جمع نمازگزاران این استان گفت: يكی از مهمترين ابعاد فرهنگ، معارف و اخلاق است و در حقيقت معارف يك جامعه، فرهنگ آن را تعريف میكند.
وی با اشاره به سالروز شهادت امام صادق(ع) افزود: حركت امام صادق(ع) از نوع انقلابی فرهنگی، فكری و علمی بود و در مدت زمان امامت خويش نقش مهمی را در گسترش فرهنگ اسلام ايفا كردند.
حجتالاسلام مختارآبادی عنوان كرد: امام صادق(ع) از فرصت طلايی زمان خويش استفاده برده و وسيعترين دانشگاه اسلامی را پیريزی كردند كه حاصل آن تربيت 4 هزار شاگرد بهعنوان رهبران فكری در اسلام است.
وی بيان كرد: در مكتب امام صادق(ع) شيعه و غيرشيعه حضور داشتند و پيشوايان چهارگانه اهل سنت، باواسطه و يا بیواسطه از محضر درس امام صادق(ع) بهره بردند.
معاون پرورشی و فرهنگی ادارهكل آموزش و پرورش استان كرمان با اشاره به سالروز شهادت شهيدان رجايی و باهنر اظهار كرد: شهيد باهنر نيز حركتی در راستای انقلاب فرهنگی، فكری و علمی داشتند و 36 سال كار فرهنگی انجام دادند.
حجتالاسلام مختارآبادی گفت: شهيد باهنر با شناخت كاملی كه از زمان خود داشتند، وارد اين عرصه شدند و با تمام وجود متوجه توطئههای دشمنان بود، لذا با حضور در وزارت فرهنگ آن زمان به تأليف كتابهای دينی همت گماشت.
وی اظهار كرد: اگرچه عدهای شهيد باهنر را به همكاری با رژيم محكوم میكردند، اما اين شهيد بزرگوار ياری كننده دين از نوع انقلاب فرهنگی بود.
حجتالاسلام مختارآبادی انقلاب فرهنگی را دارای معيارها و ارزشهای خاص دانست و بيان كرد: يكی از اين معيارها اجتناب از علما و دانشمندان دنيادوست است.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره كل آموزش و پرورش استان كرمان خاطرنشان كرد: علمدوستی، تزكيه، خدمت به خلق و استقبال از تمام مشكلات و رنجهای اين مسير از ديگر ارزشهای انقلاب فرهنگی است.