کد خبر: 2585327
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۶

برنامه‌ريزی فرهنگی حوزه جوانان و بانوان نياز به توجه ويژه دارد

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی و تبليغ سازمان تبليغات اسلامی با اشاره به اين‌كه جامعه هدف اين سازمان همچون جوانان و بانوان بايد مورد توجه بيشتری از سوی مسئولان و برنامه‌ريزان فرهنگی و دينی كشور قرار گيرند، گفت: يكی از حوزه‌های استثنايی كه امروز نياز به توجه بيشتری دارد، حوزه IT است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، حجت‌الاسلام والمسلمين حسين روحانی‌نژاد، معاون فرهنگی و تبليغ سازمان تبليغات اسلامی روز گذشته، پانزدهم شهريورماه در جمع اصحاب رسانه‌های استان زنجان با تأكيد بر اين‌كه سازمان تبليغات اسلامی يك نهاد مردمی، غير دولتی و حاكميتی است، گفت: اين سازمان مأموريت‌های مختلفی در حوزه فرهنگ كشور بر عهده داشته و متناسب با اين وظايف، در زمينه‌های مختلف فرهنگی ـ دينی فعاليت می‌كند.
وی افزود: با توجه به شرايط حساس فرهنگی در جامعه امروزی كشور، بايد زمینه لازم برای توسعه فعاليت‌های فرهنگی ـ دينی فراهم شود و بخش‌هايی همچون شبكه تبليغ گسترش يافته و اين امر جزو اولويت‌های دستگاه‌های تابعه اين سازمان در استان‌ها قرار گيرد.
معاون فرهنگی و تبليغ سازمان تبليغات اسلامی با اشاره به اين‌كه جامعه هدف اين سازمان همچون جوانان و بانوان بايد مورد توجه بيشتری از سوی مسئولان و برنامه‌ريزان فرهنگی و دينی كشور قرار گيرند، ابراز كرد: يكی از حوزه‌های استثنايی كه امروز نياز به توجه بيشتری از سوی مسئولان فرهنگی كشور دارد، حوزه IT است كه دشمن در آن به طرق مختلف وارد شده است.
حجت‌الاسلام روحانی‌نژاد تصريح كرد: در راستای حضور فعال در حوزه IT و فضای مجازی، سازمان تبليغات اسلامی با ايجاد وب‌سايت‌ها و شبكه‌های تبليغی مورد نياز، در اين حوزه ورود پيدا كرده و فعاليت‌های چشم‌گيری نيز در آن داشته است.
وی محدوديت اعتبارات فرهنگی كشور را در سال‌های اخير بسيار محسوس دانست و اظهار كرد: اميدواريم با روی‌ كار آمدن دولت تدبير و اميد، توجه ويژه‌ای به حوزه فرهنگ كشور شده و محدوديت اعتبارات فرهنگی برطرف شود.
اين مقام مسئول ادامه داد: اين‌كه تاكنون تحولی در ميزان اعتبارات فرهنگی كشور رخ نداده است، دور از انتظار نيست؛ چراكه در حال حاضر دولت در حال بازنگری بودجه كشور بوده و اميد است در بازنگری بودجه سال 92، به بخش فرهنگ توجه ويژه‌ای مبذول شود.
معاون فرهنگی و تبليغ سازمان تبليغات اسلامی در پايان با بيان اين‌كه استان زنجان در سال‌های اخير در حوزه‌های فرهنگی ـ دينی فعاليت‌های مفيد و تأثيرگذاری داشته است، خاطرنشان كرد: راهبردهای لازم در حوزه فرهنگ در اين استان تبيين شده و متناسب با آن، شاخص‌های فعاليت مشخص شده است.
captcha