کد خبر: 2588858
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۱

مراسم درگذشت والده سرلشكر سليمانی در كرمان برگزار شد

گروه اجتماعی: مراسم ترحيم حاجيه فاطمه سليمانی مادر صبور و فداكار سرلشكر قاسم سليمانی روز جمعه، 22 شهريورماه با حضور مقامات كشوری و لشكری و مردم كرمان در محل مسجد جامع كرمان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، مراسم ترحيم حاجيه فاطمه سليمانی مادر صبور و فداكار سرلشكر قاسم سليمانی روز جمعه، 22 شهريورماه با حضور مقامات كشوری و لشكری و مردم كرمان در محل مسجد جامع كرمان برگزار شد.
حجت‌الاسلام محمد صباحی، امام جمعه موقت كرمان در اين مراسم گفت: اگر انسان بداند، پدر و مادر و به‌ويژه مادر چه نعمت بزرگی است كه خداوند به انسان‌ها ارزانی داشته است در هنگام فقدان والدين متوجه می‌شود كه از چه نعمت‌ها و بركاتی محروم شده است.
وی با بيان اينكه روايت‌های بسياری برای والدين داريم با اشاره به برخی از اين روايت‌ها تصريح كرد: سفر مباح و يا مستحب بدون اذن پدر و مادر حرام است.
امام جمعه موقت كرمان بيان كرد: در روايت آمده است كه اگر پدر و مادر در وقت نماز انسان را برای انجام كاری فراخواندند بايد نماز را به تأخير بيندازيد و فرمان والدين را اطاعت كنيد.
حجت‌الاسلام صباحی با توصيه همگان به اقامه نماز، انجام صدقه، حج و روزه برای والدين عنوان كرد: فردی نزد پيامبر اعظم (ص) رفت و به ايشان گفت كه دوست دارد به جهاد بروند،‌اما دارای پدر و مادر پيری است كه دلشان می‌خواهد، وی با آنها باشد و رسول اكرم(ص) به اين فرد فرمودند؛ «برو و با پدر و مادرت باش».
امام جمعه موقت كرمان با اشاره به اينكه خدمت كردن به والدين موجب آمرزش گناهان است، خاطرنشان كرد: پيامبر خاتم(ص) می‌فرمايد، هر فرزند نيكوكاری كه با مهربانی به پدر و مادرش نگاه كند در مقابل هر نگاه ثواب يك حج كامل مقبول به وی داده می‌شود.
در اين مراسم متن تسليت مقام معظم رهبری به سرلشكر سليمانی قرائت شد و محمود كريمی در اين مراسم در مدح اهل بيت(ع) مداحی كرد و صادق آهنگران نيز به شعرخوانی پرداخت.
captcha