قدرت رفيعی، هنرمند مجسمهساز آبدانانی در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، از ساخت ماكت عصر عاشورای امام حسين(ع) در اين شهرستان خبر داد و گفت: اين اثر هنری در ابعاد ۱۵۰ در ۱۷۰ سانتيمتر خلق شده كه با توجه به كيفيت و ايده پردازیهای هنرمندانه، اين اثر در كشور كم نظير است.
رفيعی با بيان اينكه فعاليتهای هنری خود را از سال ۷۲ در زمينه هنر مجسمهسازی آغاز كرده است، افزود: در زمينههای مفهومی، طبيعی، تاريخی، اجتماعی، تمثيلی، المان شهداء، مشاهير علمی و اسطورهای آثار زيبايی خلق نموده كه به بازار مصرف عرضه شده است.
اين هنرمند آبدانانی با بيان اينكه اين آثار هنری را با هزينه شخصی و تحمل مشكلات سخت معيشتی خلق كرده است، تصريح كرد: آثار ساخته شده از فلزات، سنگ، گچ، بتن، گل، موم و خمير خلق شده است.