کد خبر: 2596307
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۰

تشييع شهدا فرهنگ ايثار را ‌بين مردم گسترش می‌دهد

گروه سياسی: مراسم تشييع و تدفين شهدای دوران دفاع مقدس فرهنگ ايثار و شهادت‌طلبی را در مردم به‌ويژه جوانان نشر می‌دهد و با شركت خود در مراسم‌ و يادواره‌های شهدا ثابت‌‌ می‌‌كنيم كه هميشه مديون رشادت‌ها و دلاوری‌های آنها هستيم.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، ‌محمدرضا حسنی‌سعدی، مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان كرمان روز شنبه، 6 مهرماه در مراسم خاكسپاری شهيد گمنام در پادگان تيپ 38 ذوالفقار سپاه در كرمان گفت: چند روز پيش كرمان ميهمان چهار شهيد تازه تفحص شده دفاع مقدس از منطقه فاو در سال 67 بود.
وی تصريح كرد: دو شهيد هويت‌دار در شهرستان بم و يكی از شهيدان گمنام در شهرستان راين و ديگری امروز در پادگان تيپ 38 ذوالفقار كرمان در خاك آرام گرفتند.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان كرمان با اشاره به اينكه لشكر 41 ثارالله استان كرمان از چند سال قبل درخواست تدفين يك شهيد گمنام را داشت، عنوان كرد: از سوی بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌های اسلامی كميته‌ای را برای بازديد از اين مكان فرستادند و طبق استانداردها و شاخص‌هايی كه داشتند در نهايت اين درخواست را تاييد كردند.
حسنی‌سعدی بيان كرد: سالانه بيش از 500 هزار سرباز از مناطق مختلف كشور به خدمت سربازی اعزام می‌شوند و پادگان لشكر هميشه قهرمان 41 ثارالله نيز سربازان قابل توجهی را در بر می‌گيرد و اين درخواست علاوه بر ايجاد روحيه معنوی در سربازان مشمول، كسب ثواب برای درخواست‌كنندگان تدفين شهيد گمنام در اين پادگان است.
وی افزود: هنگامی‌كه در سه نوبت برای ورود به نمازخانه در ورودی آن با قبر مطهر شهيد گمنام روبه‌رو می‌شوند به بركت شهيد از خواب‌های غفلت دنيايی بيدار شده و يادآور شهدا و روحيه جان‌نثاری آنها می‌شوند، لذا از اين بابت احساس ادای دين به شهدا و دفاع از مملكت خود در آنها متبلور می‌شود.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان كرمان با بيان اينكه مادران بسياری از شهدای گمنام هنوز در قيد حيات و چشم به‌ راه فرزند خود هستند، يادآور شد: سربازانی كه از شهرستان‌های ديگر به اين پادگان اعزام شدند با توجه به اين موضوع از دل‌تنگی‌های خود می‌كاهند و اميدوار هستند.
حسنی‌سعدی متذكر شد: تمام نيروهای اين پادگان با تأسی از شهدا و حفظ فرهنگ شهادت، ايثارگری و شهامت را در خود پرورش می‌دهند و لحظه‌ای از يادگاران دفاع مقدس و حفظ خون شهدا غافل نيستند.
وی با تأكيد بر اينكه حضور شهدا در هر مكانی پرده‌های غفلت را از انسان می‌زدايد، عنوان كرد: از آثار حضور شهدا در مكان‌های خاص اين است كه به بركت وجود آن شهيد انسان‌ ناخودآگاه به عهد بستن با شهدا مشغول می‌شود و همواره سعی دارد كه در حفظ اين پيمان بكوشد.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران كرمان اظهار كرد: بايد فرهنگ احترام و تكريم شهدا را در كشور بيش از پيش گسترش دهيم تا طی تاريخ انقلاب اسلامی شاهد كمترين بی‌توجهی‌ها به شهدا باشيم.
وی خاطرنشان كرد: مراسم تشييع و تدفين شهدای دوران دفاع مقدس فرهنگ ايثار و شهادت‌طلبی را در مردم به‌ويژه جوانان نشر می‌دهد و با شركت خود در مراسم‌ و يادواره‌های شهدا ثابت‌‌ می‌‌كنيم كه هميشه مديون رشادت‌ها و دلاوری‌های آنها هستيم.
captcha