به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، حسين حسينپور، سرپرست زندان طبس امروز، نهم مهرماه در جمع كاركنان زندان اين شهرستان، با خطاب قرار دادن پرسنل مجموعه زندان طبس از آنها خواست تا در توسعه قرآن و ترويج نماز در زندان بيش از گذشته توجه داشته باشند تا زمينه استفاده حداكثری مددجويان از فضاهای ايجاد شده از قبيل دارالقرآن و نمازخانه و كلاسهای آموزشی فراهم شود.
وی رمز اصلاح نفس انسانها را پناهبردن به قرآن كريم و تعاليم اسلامی دانست و از زندانيان خواست از اين خلوتی كه در زندان برايشان پيش آمده، برای تزكيه نفس و نزديكشدن به خداوند استفاده كنند.
سرپرست زندان طبس، تكريم مناسب مددجويان، تلاش در راه طبقهبندی اصولی زندانيان و كوشش در تعيين تكليف متهمان را با همكاری مراجع قضائی از جمله اموری دانست كه بايد با جديت بيشتر پيگيری و انجام شود.