کد خبر: 2602926
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۶

بيشترین مضامين آيات قرآن، اجتماعی است

گروه انديشه: بیشتر آيات نورانی قرآن كريم دارای مضمون اجتماعی است و زمانی كه يك جامعه بشری از قرآن در راستای ارتقای خود استفاده می‎كند، قرآن در آن رواج پيدا كرده و موجب اسلامی شدن جامعه و قرار گرفتن در مسير صحيح كه همان مسير قرب الهی و سعادت بشر است، می‌شود.

سولماز خيبری، حافظ كل قرآن كريم در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، گفت: بیشتر آيات نورانی قرآن كريم دارای مضمون اجتماعی است و زمانی كه يك جامعه بشری از قرآن در راستای ارتقای خود استفاده می‎كند، قرآن در آن رواج پيدا كرده و موجب اسلامی شدن جامعه و قرار گرفتن در مسير صحيح كه همان مسير قرب الهی و سعادت بشر است، می‌شود.
وی ابراز كرد: خداوند متعال خالق بشر است و تمامی نيازهای او را می‌داند؛ همان گونه كه هرماشينی دستورالعملی برای خود دارد، خدای عليم نيز قرآن را همچون راهنمايی برای انسان قرار داده است و اگر انسان از راهنمايی‎های خالق خود استفاده كند، نقص‎های خويش را يافته و در مسير كمال قدم بر می‎دارد.
اين حافظ كل قرآن درخصوص تأثيرات آيات قرآن بر زندگی بشر، اظهار كرد: حفظ آيات اين كتاب آسمانی كه راهنمای بشر در تمام امور است، تأثيرات معنوی و اخروی بسياری دارد و در اين راستا همين بس كه حافظ قرآن تمامی سؤالات زندگی خويش را می‎تواند با مراجعه به آيات قرآن يافته و حضور خداوند متعال و راهنمايی‏‌های وی را در زندگی خود حس كند.
خيبری عامل موفقيت خود را چنين بيان كرد: در درجه اول توكل به خدا و پس از آن جذاب بودن معنی آيات قرآن بود كه موجب می‌شد قرآن همچون كتاب راهنمايی باشد كه با خواندن هر صفحه از آن، علاقه‌مند به خواندن و حفظ صفحه بعدی آن می‎شدم؛ البته در حفظ قرآن نمی‎توان نقش اراده انسان را ناديده گرفت؛ چراکه اراده جزو اركان مهم اين امر است.
اين حافظ طرح تخصصی حفظ يك‌ساله قرآن با بيان اين‌كه خداوند كريم و پس از آن خانواده مشوق وی بوده است، درخصوص هدف از حفظ قرآن، يادآور شد: هدف از حفظ آيات كلام وحی، تسلط بر معانی قرآن و كاربردی كردن آن در جای جای زندگی بوده است.
وی در پايان درخصوص توسعه فرهنگ قرآنی در سطح جامعه و میان اقشار مختلف، عنوان كرد: با توجه به بيانات مقام معظم رهبری، اگر ما بتوانيم 10 ميليون حافظ قرآنی تربيت كنيم، می‏توانيم قرآن و اسلام و از مهجوريت بيرون آوريم.
captcha