کد خبر: 2604906
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۰

سعادت انسان در گرو عمل صالح اوست

گروه اجتماعی: ما بايد با تمام وجود از گناه و معصيت فاصله بگيريم و بدانيم كه سعادت ما در گرو عمل صالح است و هيچ‌گونه ترديدی در رابطه با قيامت نداشته باشيم.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، حجت‌الاسلام سيداحمد موسوی، امام جمعه موقت كوهبنان روز گذشته، 26 مهرماه در جمع نمازگزاران جمعه این شهرستان در مسجد جامع با دعوت همگان به رعايت تقوای الهی گفت: خداوند در قرآن كريم خطاب به انسان‌ها می‌فرمايد، ما شما را از نژادهای مختلف آفريديم كه امتياز محسوب نمی‌شود، بلكه امتياز واقعی در سايه تقوای الهی به‌دست می‌آيد.
وی عنوان كرد: هر كس تقوا و معرفتش به خدا بيشتر و تواضعش نسبت به مردم افزون‌تر باشد، ارزش بيشتری در درگاه حضرت حق دارد.
امام جمعه موقت كوهبنان تصريح كرد: حضرت علی(ع) در خطبه همام صفات بسيار زيادی برای متقين بيان می‌كند و نبی مكرم اسلام(ص) هم بارها به مردم بيان كرد كه عرب بر عجم و سياه بر سفيد برتری ندارد و برتری فقط در گرو تقوای الهی است.
حجت‌الاسلام موسوی بيان كرد: يكی از مهمترين بحث‌ها و مسائل اعتقادی كه پس از توحيد و خداشناسی در قرآن به آن اشاره شده مسئله معاد و جهان آخرت است، زيرا سرنوشت انسان در معاد رقم می‌خورد.
وی با استناد به سوره عصر گفت: اگر می‌خواهيد، سعا‌دتمند شويد بايد ايمان توأم با عمل صالح داشته باشيد و در اين راستا همديگر را به حق و صبر توصيه كنيد.
امام جمعه موقت كوهبنان گفت: ما بايد با تمام وجود از گناه و معصيت فاصله بگيريم و بدانيم كه سعادت ما در گرو عمل صالح است و هيچ گونه ترديدی در رابطه با قيامت نداشته باشيم.
حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به هفته تربيت بدنی و ورزش افزود: اسلام به اين مسئله اهميت زيادی داده زيرا عقل سالم در بدن سالم است، لذا بايد ورزش كنيم و كشاورزی عالی‌ترين نمونه ورزش است.
وی تصريح كرد: نبی مكرم اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) به ورزش اهميت ويژه‌ای میِ‌دادند و خود در اين راستا عامل بودند به‌گونه‌ای پيامبر اكرم(ص) مردم را تشويق می كرد تا به فرزندانشان شنا، تيراندازی و اسب‌سواری را آموزش دهند.
امام جمعه موقت كوهبنان به 29 مهر‌ماه سالروز ولادت با سعادت دهمين اختر تابناك آسمان ولايت و امامت اشاره كرد و افزود: اين امام بزرگوار در روز 15 ذی‌الحجه سال 212 هجری قمری در مدينه منوره از پدری به نام امام جواد(ع) و مادری به نام سمانه پا به عرصه گيتی نهاد كه اسم شريف ايشان علی، كنيه‌اش ابوالحسن و لقب مشهورش نقی و هادی است.
حجت‌الاسلام موسوی ادامه داد: اين امام بزرگوار كه 42 سال عمر با بركت داشت سرانجام در سوم رجب سال 254 هجری قمری به وسيله متوكل عباسی مسموم و به شهادت رسيد و در شهر سامرا به خاك سپرده شد.
وی تصريح كرد: امام هادی(ع) در دوران زندگی و پس از شهادت مظلوم بود به‌گونه‌ای كه در سال گذشته بارها وهابی‌های خبيث كه از حمايت صهيونيست‌ها و آمريكا برخوردارند به حرم اين امام بزرگوار جسارت كردند كه ان‌شاء‌الله با ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) شاهد نابودی آنها می‌شويم.
حجت‌الاسلام موسوی بيان كرد: آمريكا كه خود حامی ترورست‌هاست، كشوری ذليل است كه زير سلطه صهيونيست و نخست‌وزير اين رژيم جعلی قرار دارد كه به هيچ قراردادی پايبند نمی‌ماند و همان طور كه مقام معظم رهبری فرمودند ما به دولتمردان آمريكا هيچ‌گونه اعتمادی نداريم.
امام جمعه موقت كوهبنان به اول آبان ماه سالروز شهادت آيت‌الله سيد‌مصطفی خمينی به دست ايادی رژيم شاه اشاره كرد و افزود: وی شخصيتی بزرگ و برازنده بود كه حضرت امام خمينی(ره) فرمود، من اميدها به ايشان داشتم و مقام معظم رهبری هم بارها از اين عالم فرزانه به نيكی ياد كردند و وی را چهره‌ای بزرگ و درخشان ناميد.
حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به عيد سعيد خم افزود: اين عيد از مهمترين اعياد در اسلام است كه به عيد ولايت شهرت دارد، زيرا پيامبر(ص) در حجة‌الوداع و بازگشت از زيارت خانه خدا بنا به فرمان خداوند برای كامل كردن دين خود جانشين خود را معرفی كرد تا مردم در سايه ولايت و رهبری باشند.
وی بيان كرد: نبی مكرم اسلام(ص) كتاب خدا و عترت بزرگوارش را به عنوان دو امانت بزرگ الهی برای جامعه بشری دانست كه از هم جداشدنی نيستند، لذا هر كس كه می‌خواهد به سعادت دنيا و آخرت برسد بايد به اين دو چنگ بزند.
حجت‌الاسلام موسوی خاطرنشان كرد: در زمان ماهم حادثه‌ای شبيه غدير خم رخ داد كه خبرگان رهبری پس از رحلت حضرت امام خمينی(ره) در نخستين فرصت شخصيتی عالم، عادل و فرزانه را به رهبری جامعه اسلامی مشخص كردند و زمينه يأس و ناميدی دشمنان را رقم زدند.
captcha