کد خبر: 2609372
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۴

جوانان ‌سهم تعيين‌كننده‌ای در موضوعات اجتماعی ـ بصيرتی دارند‌

گروه اجتماعی: مسئول سازمان بسيج دانش‌آموزی خراسان جنوبی با اشاره به اينكه چشم‌انداز آينده روشن کشور نیازمند حضور پررنگ جوانان در جامعه است، تصريح كرد: جوانان و نوجوانان سهم تعيين‌كننده‌ای در تمام موضوعات اجتماعی و بصيرتی جامعه دارند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، غلامرضا اردنی، مسئول سازمان بسيج دانش‌آموزی خراسان جنوبی امروز، ششم آبان‌ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به اينكه از هفتم تا سيزدهم آبان هفته بسيج دانش‌آموزی نام گرفته است، گفت: در اين هفته بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی سالروز شهادت شهيد فهميده روز بسيج دانش‌آموزی ناميده شده است.
مسئول سازمان بسيج دانش‌آموزی خراسان جنوبی، 13 آبان را يادآور حماسه و ايثارگری دانش‌آموزان دانست و با اشاره به اينكه 42 درصد از شهيدان دفاع مقدس جوان و نوجوان بوده‌اند، اظهار كرد: در دوران دفاع مقدس 75 درصد جامعه هدف جوانان و نوجوانان بوده‌اند، كه شركت آنان در جنگ نشانه‌ای از بصيرت و بينش است.
اردونی با اشاره به اينكه شعار امسال بسيج دانش‌آموزی، دانش‌آموز‌محوری است، افزود: شعار اين هفته، دانش‌آموز بسيجی حماسه‌ساز امروز و فرداست.
وی با اشاره به اينكه چشم‌انداز آينده روشن جامعه در گرو حضور پررنگ جوانان در جامعه است، تصريح كرد: جوانان و نوجوانان سهم تعيين‌كننده‌ای در تمام موضوعات اجتماعی و بصيرتی جامعه دارند.
مسئول سازمان بسيج دانش‎‌آموزی خراسان جنوبی با اشاره به اينكه عمده فعاليت‌های بسيج دانش‌آموزی اقدامات فرهنگی، علمی و بصيرتی دانست، اظهار كرد: در حال حاضر 13 حوره مقاومت در حوزه شهرستان داريم.
وی با بيان اينكه در سال جاری 860 بسته فرهنگی بين دانش‌آموزان بی‌بضاعت جامعه هدف توزيع شده است، گفت: در 13 آبان پدافند غير‌عامل در يكی از مدارس هر شهرستان برگزار می‌شود.
اردونی با اشاره به اينكه از 20 مهرماه اعزام دانش‌آموزان به اردوهای راهيان نور داشته‌ايم، افزود: از 26 آذرماه نيز اعزام خواهران به اردوهای راهيان نور شروع می‌شود.
مسئول سازمان بسيج دانش‌آموزی خراسان جنوبی با اشاره به حضور در نماز جمعه و عطرافشانی مزار شهدای انقلاب اسلامی خاطر نشان كرد: ديدار با امام جمعه مركز استان و شهرستان‌ها، ديدار با خانواده معظم شهدای دانش‌آموزی و معلمان، استمرار اعزام دانش‌آموزان اردوهای راهيان نور در هفته بسيج دانش‌آموزی از برنامه‌های سازمان بسيج در هفته بسيج دانش‌آموزی است.
captcha