کد خبر: 2609620
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۳

ولی فقيه در جامعه فصل الخطاب است

گروه اجتماعی: مسئول نمايندگی ولی فقيه در سپاه عاشورا با اشاره به اهميت ولی فقيه در عصر غيبت، اظهار كرد: ولی فقيه ملاك و محور حق در جامعه و فصل الخطاب است.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، حجت الاسلام ابوالفضل ولايی، مسئول نمايندگی ولی فقيه در سپاه عاشورا، امروز، 6 آبان ماه، درجمع هيئت رزمندگان شهرستان بناب گفت: ولی، مهمترين ويژگی رهبری و ائمه اطهار(ع) است كه هدايتگر و رهبر بلاواسطه شيعيان و جامعه اسلامی است.
وی ولايت را كليد رستگاری دانست و اظهار كرد: شيطان چون ولی را قبول نكرد شيطان شد و هركس و هر گروهی كه در عصر غيبت از ولايت فقيه تبعيت نداشته باشد به يقين در عصر ظهور نيز با مشكل مواجه می شود.
حجت الاسلام ولايی بحث انتظار را در همه اديان و فرق اسلامی مشترك برشمرد و يادآور شد: شيعه به انتظار شخص خاص معتقد است ولی در ديگر اديان فرد خاصی مورد نظر نيست.
captcha