کد خبر: 2610577
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷

معلمان؛ اساس توسعه انسانی در جامعه ‌

گروه اجتماعی: استاندار خراسان جنوبی با بيان اينكه فرهنگيان قشری تأثيرگذار و بسيار مهم در جامعه هستند، گفت: معلمان اساس توسعه انسانی در جامعه هستند كه از نقش و اهميت بسيار زيادی در جامعه برخوردارند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، وجه‌الله خدمتگزار، استاندار خراسان جنوبی امروز، هشتم آبان‌ماه در جمع فرهنگيان استان با بيان اينكه فرهنگيان ابزاری انسانی در دست دارند، گفت: دانش‌آموزان به‌عنوان آينده‌سازان جامعه در دست فرهنگيان و معلمان تربيت می‌شوند كه نوع تربيت و رفتاری كه با آنان می‌شود، می‌تواند تا حد بسيار زيادی در آينده جامعه تأثيرگذار باشد.
وی ادامه داد: معلمان بايد چه در بعد علمی و چه در بعد شخصيتی به‌گونه‌ای برنامه‌ريزی و اقدام كنند تا بتوان به آينده جامعه و دانش‌آموزان اميدوار بود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اينكه خانواده‌ها بايد به محيط مدرسه اعتماد كامل داشته باشند، اظهار كرد: مباحث درسی و تربيتی بايد به‌گونه‌ای در مدارس تبيين شود تا موجب ارتقای شخصيتی و علمی دانش‌آموزان در ابعاد مختلف زندگی‌های فردی و اجتماعی باشد.
خدمتگزار به برگزاری اردوهای مختلف در سطح آموزش و پرورش اشاره كرد و يادآور شد: اين اردوها تا حد بسيار زيادی می‌تواند موجب رشد علمی و تعميق باورهای دينی و اعتقادی دانش‌آموزان شود كه بايد اين امر به‌طور جد مورد توجه قرار گيرد.
captcha