گروه اجتماعی: فرماندار رفسنجان روز گذشته، ۴ آذر از پدر شهیدان کدخدایی در بیمارستان علیبن ابیطالب(ع) این شهرستان عیادت کرد.

به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کرمان، فرماندار و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان رفسنجان روز گذشته، 4 آذر با حضور در بیمارستان علیبنابیطالب(ع) از پدر شهیدان کدخدایی عیادت کرد.
پدر شهیدان کدخدایی به علت عفونت ریه به مدت سه روز در بیمارستان بستری شده است همچنین در این بازدید عیادت از یکی از یادگاران دفاع مقدس نیز انجام شد.
محمدیکیا جانباز 30 درصد به علت بیماری کبد به همراه پدر شهیدان کدخدایی در بخش داخلی این بیمارستان بستری هستند.
حمید ملانوری فرماندار رفسنجان از روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در زمینه هتلینگ این بیمارستان جویا شد و از بخشهای مختلف بازدید به عمل آورد.
خدا شفاشون بده