کد خبر: 2612069
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۲
در حوزه هنری همدان؛

کارگاه «عاشورا در شعر امروز» برگزار می‌شود

گروه ادب: مسئول واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان همدان از برپایی کارگاه شعر عاشورایی با حضور علی داودی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مریم زندی، مسئول واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان همدان گفت: کارگاه «عاشورا در شعر امروز» با حضور علی داودی، شاعر مجموعه‌های «نام تو چیست»، «مردگان بسیارند» و ... برگزار می‌شود.
وی افزود: این کارگاه به منظور بررسی عاشورا در اشعار امروز و تاثیرات آن در آثار شاعران معاصر با بررسی آثاری در زمینه شعر آیینی برگزار خواهد شد و همچنین شاعران استان، اشعار خود با موضوع عاشورا و واقعه کربلا را قرائت خواهند کرد.
زندی در پایان تاکید کرد: کارگاه «عاشورا در شعر امروز» و عصر شعر عاشورایی روز شنبه، 8 آذر از ساعت 15 با حضور شاعران و علاقه‌مندان در سالن شماره 2 سینما قدس برگزار خواهد شد.

captcha