کد خبر: 2613090
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۷

کمک ۶۰ میلیون تومانی مردم منوجان به بازسازی عتبات عالیات

گروه اجتماعی: مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان منوجان گفت: مردم این شهرستان تاکنون بالغ بر ۶۰ میلیون تومان به بازسازی عتبات عالیات کمک کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام امین رضوانی، امام جمعه منوجان روز گذشته، 8 آذر در گفت‌و‌گو با خبرنگاران ضمن تقدیر از همکاری اعضای ستاد بازسازی عتبات عالیات در راستای جذب نذورات مردم، خواستار گسترش فعالیت‌های این ستاد در سطح شهرستان شد.
وی بیان کرد: عاشقان و شیفتگان اهل بیت(ع) در شهرستان منوجان تاکنون بالغ بر 60 میلیون تومان به بازسازی عتبات مقدسه کمک کرده‌اند.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان منوجان تصریح کرد: بازسازی دل‌ها و تحول در نگاه مردم نسبت به این اماکن مقدسه مهم‌ترین دستاورد ستاد بازسازی عتبات عالیات است که این مهم از جمله برکات انقلاب اسلامی در جهان اسلام است.
حجت‌الاسلام رضوانی خواستار مشارکت هر چه بیشتر مردم شهرستان منوجان در این امر مهم شد و اظهار کرد: امروز وظیفه ما بسترسازی بیش از پیش مردم در راستای کمک به این‌گونه فعالیت‌ها است.
وی بیان کرد: باید تلاش کرد با گسترش برنامه‌های فرهنگی در سطح شهرستان منوجان زمینه مشارکت همه عاشقان اهل بیت(ع) را در بازسازی این اماکن مقدسه به بهترین وجه ممکن فراهم کرد.

captcha